Καταγγελία του Συλλόγου μας για τις μεθοδεύσεις του Γ.Γ κ.Γιάννη Παντή

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ

Το Δ.Σ. του Συλλόγου Υπαλλήλων Κ.Υ. Υπουργείου Παιδείας καταγγέλλει με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο τις μεθοδεύσεις του Γ.Γ. κ. Παντή, ο οποίος στην προσπάθειά του να αποπροσανατολίσει και να παραπλανήσει τους υπαλλήλους της Κ.Υ., αντί να αναλάβει με παρρησία την ευθύνη για τις ενέργειες που προσωπικά ανέλαβε στο ζήτημα του Οργανισμού, επιλέγει να ασκεί συστηματικά τρομοκρατία και πρόσφατα πίεση σε συναδέλφους Γενικούς Διευθυντές, προκειμένου να τους αποσπάσει «ομολογία» ότι δήθεν τους ενεχείρισε το πόρισμα του ΕΚΔΔΑ για τον Οργανισμό.

ΚΑΝΕΝΑΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΤΗΣ Κ.Υ. ΔΕΝ ΕΛΑΒΕ ΓΝΩΣΗ ΤΟΥ ΤΕΛΙΚΟΥ ΚΕΙΜΕΝΟΥ

ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ, που συντάχθηκε για μας χωρίς εμάς!

Για όλους εμάς, τους γνωρίζοντες τα διοικητικά, άλλο είναι η συμμετοχή σε επιτροπή που επεξεργάζεται τις γενικές κατευθύνσεις και η παράδοση  εισηγητικού πορίσματος (τον θεσμικό αυτό ρόλο από την Κ.Υ. είχαν η Γ.Δ. Ανθρώπινου δυναμικού, η Γ.Δ. Οικονομικού και ο Προϊστάμενος του Τμήματος Γ’ Ανθρώπινου δυναμικού), και άλλο να παρουσιάζεται ψευδώς ότι παραδόθηκε σε Γ.Δ.  από την πολιτική ηγεσία το τελικό κείμενο!

Συναδέλφισσες – Συνάδελφοι,

Δεν πρέπει να ανεχθούμε να υποτιμάται η νοημοσύνη μας!

Δεν πρέπει να επιτρέψουμε να θυσιαστεί η εργασιακή μας ασφάλεια                                         στο όνομα μικροκομματικών και πελατειακών σχέσεων!

ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΗΣ ΑΥΤΟΤΕΛΕΙΑΣ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΗΣ Κ.Υ.

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΞΕΚΑΘΑΡΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ!

Δύναμή μας η μαζική αντίστασή μας στα σχέδια άλωσης του επιτελικού ρόλου της Κ.Υ.

Για τη σχετική ανακοίνωση πατήστε εδώ.