Ενημέρωση Συνάντησης με Υπουργό

Συνάδελφοι

Χθες το απόγευμα έγινε η προγραμματισμένη συνάντηση του Δ.Σ. με τον κ. Υπουργό. Όπως σας είχαμε προϊδεάσει και επιβεβαιώθηκε από τα διαμειφθέντα, ούτε λίγο ούτε πολύ ο κ. Υπουργός εξέφρασε γενικά την άποψη ότι για την κακή λειτουργία του Υπουργείου και την αντιπαλότητα των εργαζομένων μαζί του ευθύνονται όλοι οι άλλοι πλην του ιδίου.

  • Διαμαρτυρήθηκε έντονα για το «επίπεδο» και το «ύφος» των ανακοινώσεών μας, θεωρώντας το ως βασική αιτία της απουσίας επικοινωνίας μας !!!!
  • Στο θέμα του οργανισμού που κυριάρχησε στη συζήτηση, εμφανίστηκε να θεωρεί την επιμονή μας «ενοχλητική» και άνευ ουσίας, διότι είναι πλέον «Κυβερνητική απόφαση» (ή μήπως μνημονιακή δέσμευση ;;;) Η εκούσια ή ακούσια απροθυμία του να συζητήσει οποιαδήποτε πρότασή μας σε συνδυασμό με την έντονη ενόχληση του για τις κατ΄άρθρο παρατηρήσεις μας επί του ενιαίου οργανισμού, μας προβλημάτισε αρκετά…. Σε κάθε περίπτωση ο αγώνας των εργαζομένων ενάντια στον ενιαίο οργανισμό και σε αυτούς που τον εκφράζουνεντός και εκτός των τειχών»), θα εκδηλωθεί με εκείνες τις μορφές αγώνα και με την ένταση που εσείς θα προκρίνετε.
  • Μας ζήτησε να κάνουμε μία «επανεκκίνηση» στην πορεία της αναγκαστικής μας σχέσης και φυσικά εμείς θα ήμασταν οι τελευταίοι που θα λέγαμε όχι, αρκεί αυτή η πρόταση να έχει περιεχόμενο και συνέχεια.

Ενωτικά και με διάθεση συναδελφικής αλληλεγγύης, μακριά από ανούσιες και επιζήμιες αντιδικίες, καλούμε τους συναδέλφους να σταθούν κοντά στο Δ.Σ., γιατί μόνο τότε μπορούμε να εμπνέουμε σεβασμό στους συνομιλητές μας και να είμαστε αποτελεσματικοί.

Για την Ανακοίνωση Πατήστε ΕΔΩ.