Ενημέρωση Υπαλλήλων Κεντρικής Υπηρεσίας Υπουργείου Παιδείας 8 Ιουνίου 2016

Συνάδελφοι,

Λάβατε ένα μήνυμα στις 8/6/2016 από το Σύλλογο Υπαλλήλων Κεντρικής Υπηρεσίας Υπουργείου Παιδείας, που αφορά ουσιαστικά στην αξιολόγηση-βαθμολόγηση υπαλλήλων από υπαλλήλους.

Επειδή αυτά τα ζητήματα είναι πολύ σοβαρά και χρήζουν περεταίρω διερεύνησης, θα συγκληθεί Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου, την Δευτέρα 13/6/2016 και ώρα 11 π.μ. για το ευαίσθητο αυτό ζήτημα.

Ο Πρόεδρος του Συλλόγου

Κώστας Κοτζαμπασάκης

Ακολουθεί printcreen από το http://phonebook.minedu.gov.gr/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Σας ενημερώνουμε ότι έχει προστεθεί μία νέα λειτουργικότητα στην «Εφαρμογή Διαχείρισης Λογαριασμών Χρηστών και Υπηρεσίες Τηλεφωνικού Καταλόγου» με την ονομασία «Ερωτηματολόγιο». Αυτή σας δίνει τη δυνατότητα να καταθέσετε την άποψή σας σχετικά με τις υπηρεσίες του Τμήματος Τεχνικής Υποστήριξης (HelpDesk - FileServer) συμπληρώνοντας ένα μικρό ερωτηματολόγιο σχετικά με τις προσφερόμενες υπηρεσίες. Κάθε φορά που έχετε ένα αίτημα για βοήθεια θα εμφανίζεται μια εγγραφή με τα στοιχεία της κλήσης και την αρχική περιγραφή του προβλήματος αμέσως μετά την ολοκλήρωση των εργασιών από τον/την αρμόδιο υπάλληλο.

Πατώντας στο φωτιζόμενο κουμπί του Ερωτηματολόγιου μπορείτε να συμπληρώσετε ένα μικρό ερωτηματολόγιο και να αφήσετε και κάποια σχόλια σχετικά με τις προσφερόμενες υπηρεσίες.

unnamed

Τονίζουμε ότι η γνώμη σας είναι πολύ σημαντική για εμάς προκειμένου να βελτιστοποιήσουμε την αποτελεσματικότητα των υπηρεσιών μας προς όλους τους χρήστες του Υπουργείου. Σημειώνουμε ότι η βαθμολόγηση σας θα είναι ορατή μόνο στον προϊστάμενο του Τμήματος Τεχνικής Υποστήριξης και στον/στην υπάλληλο που ολοκλήρωσε τις εργασίες.

Ευχαριστούμε προκαταβολικά για την συνεργασία σας.