Ανακοίνωση & Αίτηση για απόσπαση υπαλλήλων στις κατασκηνώσεις του Αγ. Ανδρέα

Συνάδελφοι,

              Μετά την έγκριση από τον Υπουργό κ. Νίκο Φίλη, της εξ ολοκλήρου χρήσης της κατασκήνωσης του Αγίου Ανδρέα από την ΠΟΣΥΠ, για την περίοδο από 01 Ιουλίου  έως  και 15 Σεπτεμβρίου 2016, παρακαλούμε όπως μας καταθέσετε  έως τις 24 Ιουνίου 2016 στο γραφείο του Συλλόγου την επισυναπτόμενη  αίτηση- δήλωση συμμετοχής σας για διάθεση ώστε   να προσφέρετε  τις υπηρεσίες σας στην ομάδα λειτουργίας που θα συγκροτηθεί στην κατασκήνωση για την ανωτέρω περίοδο.

 Τον συντονισμό και την οργάνωση αυτής της φιλοξενίας την ανέλαβε η Πανελλήνια Ομοσπονδία Συλλόγων Υπουργείου Παιδείας (ΠΟΣΥΠ).

Σύμφωνα με απόφαση του Δ.Σ.  της ΠΟΣΥΠ έχουν καθοριστεί οι προϋποθέσεις, καθώς επίσης και το χρονικό διάστημα των κατασκηνωτικών περιόδων, που θα αρχίσουν  περίπου από τις 10 Ιουλίου έως τις 10 Σεπτεμβρίου 2016.

Παρακαλούμε να μας δηλώσετε το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα που επιθυμείτε και να  συνοδεύετε την εν λόγω αίτηση  από τη σύμφωνη γνώμη του προϊσταμένου σας, ώστε η Π.Ο.Σ.Υ.Π. και ο Σύλλογος μας  να προβούν  στις κατάλληλες ενέργειες για τη διάθεσή σας.

Οι παραπάνω διαθέσεις είναι απαραίτητες για να μπορέσει να λειτουργήσει ο χώρος των κατασκηνώσεων του Υπουργείου Παιδείας στον Άγιο Ανδρέα.

Με νεότερη ανακοίνωση μας θα σας ενημερώσουμε λεπτομερώς για τις κατασκηνωτικές περιόδους, για την υποβολή αίτησης συμμετοχής των παραθεριστών, αλλά και για τους όρους και τις προϋποθέσεις συμμετοχής τους.

Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για τη συνεργασία.

Για τη σχετική ανακοίνωση & αίτηση πατήστε εδώ.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

 

        Κώστας    Κοτζαμπασάκης

Η ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

 

               

    Τόνια Μητσοτάκη