Ανακοίνωση για τις κατασκηνώσεις

Συνάδελφοι,

Επειδή τις τελευταίες μέρες πολλοί συνάδελφοι που θέλουν να προγραμματίσουν τις άδειές τους αγωνιούν και ερωτούν τα μέλη του Δ.Σ. τι γίνεται με τις κατασκηνώσεις, σας ενημερώνουμε ότι το Δ.Σ. του Συλλόγου μας από το Φλεβάρη του 2015 ενημέρωσε την τότε πολιτική ηγεσία (κ. Μπαλτάς) και εν συνεχεία τη σημερινή για το καθεστώς των κατασκηνώσεων στον Άγιο Ανδρέα.

Τελικά οι εισηγήσεις μας έγιναν δεκτές και με το Ν.4342/15 οι εν λόγω κατασκηνώσεις περιήλθαν στην Κ.Υ. Από το Δεκέμβριο του 2015 το Δ.Σ. του Συλλόγου μας είναι σε επαφή με την αρμόδια Διεύθυνση για να γίνουν οι απαραίτητες εργασίες (περίφραξη, βιολογικός κ.λ.π.) της κατασκήνωσης.

Στο διάστημα αυτό προχώρησε το έργο του βιολογικού καθαρισμού, καθώς και το έργο της αποψίλωσης, το κόψιμο και η απομάκρυνση ξερών δέντρων, όπως και  η αναγόμωση των πυροσβεστήρων  και η συντήρηση των πυροσβεστικών φωλιών, παρ’ όλα αυτά μετά τον Μάιο υπήρξαν καθυστερήσεις και σήμερα η αρμόδια Διεύθυνση δε μας παραδίδει την κατασκήνωση, αν δεν έχει πιστοποιητικό πυρασφάλειας.

Έτσι, το χρονοδιάγραμμα που διαμορφώνεται κατά πάσα πιθανότητα από εδώ και πέρα είναι ότι το  Σαββατοκύριακο 16 και 17 Ιουλίου 2016 θα εγκατασταθούν οι αποσπασμένοι συνάδελφοι και ελπίζουμε το επόμενο Σαββατοκύριακο 23 και 24 του μηνός να ξεκινήσει η 1η περίοδος.               

 Σχετικές ανακοινώσεις θα ακολουθήσουν από τη συσταθείσα επιτροπή κατασκηνώσεων και τον Σύλλογο.

 

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Κώστας Κοτζαμπασάκης

Η ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Τόνια Μητσοτάκη

 

Για την Ανακοίνωση πατήστε εδώ.