Νόμιμη λειτουργία κυλικείων

κ. Υπουργέ,

Στην προσπάθειά μας για τη συνεχή διασφάλιση καλύτερων συνθηκών εργασίας των συναδέλφων μας και διερευνώντας το καθεστώς λειτουργίας των δύο (2) κυλικείων στο χώρο μας , απευθυνθήκαμε με το αριθμ.  179/24-10-16 έγγραφό μας στην Αυτοτελή Δ/νση Κτιριακής κ΄ Υλικοτεχνικής Υποδομής. Η αρμόδια Δ/νση μας απέστειλε το παραπάνω σχετικό απαντητικό έγγραφο μαζί με συνοδευτικά έγγραφα , που αφορούν μέχρι σήμερα το καθεστώς λειτουργίας των κυλικείων.

Από την απλή ανάγνωση του φακέλου προκύπτουν ερωτήματα ως προς τη νομιμότητα της λειτουργίας τους . Θεωρούμε ότι επιβάλλεται άμεσα να επιληφθούν οι αρμόδιες εμπλεκόμενες υπηρεσίες, που είναι και γνώστες των θεμάτων αυτών , στην κατεύθυνση αφενός της τήρησης της νομιμότητας και αφετέρου της διασφάλισης της ποιότητας των παρεχομένων προϊόντων.

Το παρόν κοινοποιείται μαζί με τα συνοδευτικά έγγραφα, στο Υπ. Εθνικής Άμυνας, στον Δήμο Αμαρουσίου και στο Ταμείο Αρωγής Αναπήρων κ΄ Θυμάτων Πολέμου, κατά το μέρος που τους αφορά λόγω αρμοδιότητας επί του θέματος.

Ο Σύλλογος μας θα αναμείνει τις ενέργειες επ΄αυτού και επιφυλάσσεται να επανέλθει, ανάλογα με την πορεία των εξελίξεων και πάντα με γνώμονα την καταστατική μας υποχρέωση για το συμφέρον των μελών μας.

Για τη σχετική ανακοίνωση πατήστε εδώ.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Κώστας Κοτζαμπασάκης

Η ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Τόνια Μητσοτάκη