Ευχαριστήρια Επιστολή

«Αξιότιμες/οι κυρίες και κύριοι συνάδελφοι,

Μετά και το πέρας της εκλογικής διαδικασίας  (22-11-2016) εκλογικής διαδικασίας για την ανάδειξη εκπροσώπων στο ΔΣ του Συλλόγου και Συνέδρων της ΠΟΣΥΠ, θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά όσες και όσους από εσάς δείξατε εμπιστοσύνη στο πρόσωπό μου κατά την παρελθούσα τετραετία 2012-2016 δίνοντάς μου τη δυνατότητα της εκπροσώπησής σας σε δύο διαδοχικές «καυτές»- συνδικαλιστικά και κοινωνικά-διετίες. Να σας ευχαριστήσω, επίσης, και για το ότι συνεχίσατε να δείχνετε την ίδια εμπιστοσύνη και στη φετινή διαδικασία, αυξάνοντας, μάλιστα, τον αριθμό των «σταυρών» που μου δώσατε σε σχέση με τις προηγούμενες δύο διαδικασίες.

Δεδομένου, ωστόσο, ότι συνάδελφοι υποψήφιοι της παράταξης ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ επιλέχθηκαν από περισσότερους συναδέλφους ψηφοφόρους, δεν τελώ ως τακτικό μέλος του ΔΣ για τη διετία 2016-2018.

Καλώ όλες και όλους, ανεξαρτήτως επιλογής παράταξης και υποψηφίων της, να στηρίξουμε το ΔΣ στην ανηφορική του πορεία, προσφέροντας ό,τι και όσο μπορούμε από τον ελάχιστο ελεύθερο χρόνο μας για να σηκώσουμε, χάριτι Θεού, λίγο ψηλότερα τη «σημαία» του εαυτού, του Υπουργείου, της κοινωνίας, της πατρίδας.

 Για τη σχετική επιστολή πατήστε εδώ.

Με κάθε τιμή και ευχή

Ιερεύς Σταύρος Μπόζος»

Ιερεύς Σταύρος Μπόζος

Γενική Γραμματεία Θρησκευμάτων

Διεύθυνση Θρησκευτικής Εκπαίδευσης

Προϊστάμενος

210 3442174