Εκλογές ΚΥΣΔΙΠ τη Δευτέρα 19/12/2016

Συναδέλφισσες-οι

Με την παρούσα επιστολή θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε για τη μαζική συμμετοχή στις αρχαιρεσίες για την ανάδειξη του Διοικητικού Συμβουλίου,  της Εξελεγκτικής Επιτροπής και των Εκπροσώπων  μας στην Π.Ο.Σ.Υ.Π. αποδεικνύοντας σε όλους για άλλη μια φορά, τη συλλογική δύναμη των εργαζομένων στο χώρο του Υπουργείου Παιδείας  

Το ΔΣ του Συλλόγου μερίμνησε (και εγγράφως σύμφωνα με το με αρ. πρ. 175/18-10-2016 έγγραφό του προς τον Υπουργό Διοικ. Μεταρρύθμισης, που σας επισυνάπτουμε) έτσι ώστε οι εκλογές ανάδειξης των αιρετών εκπροσώπων των μονίμων υπαλλήλων στο Κεντρικό Υπηρεσιακό Συμβούλιο του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων (ΚΥΣΔΙΠ) να διεξαχθούν καθημερινή, ώστε να έχουμε την μέγιστη δυνατή    συμμετοχή στη διαδικασία.

Σας καλούμε, για μια ακόμη φορά, να συμμετέχετε το ίδιο μαζικά στις εκλογές, που θα πραγματοποιηθούν την  Δευτέρα στις 19 Δεκεμβρίου 2016, για την ανάδειξη αιρετών εκπροσώπων Υπηρεσιακού Συμβουλίου   του ΥΠ.Π.Ε.Θ. και να στηρίξετε τους υποψηφίους συναδέλφους  του συνδυασμού της Κεντρικής Υπηρεσίας του ψηφοδελτίου «ΝΕΑ ΔΥΝΑΜΗ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΠΑΙΔΕΙΑΣ».

Για τις σχετικές ανακοινώσεις πατήστε εδώ και εδώ.