Βράβευση Επιτυχόντων Μαθητών --Τέκνων Μελών Συλλόγου σε ΑΕΙ & ΑΤΕΙ

Συναδέλφισσες, Συνάδελφοι,

          Σας ενημερώνουμε ότι, την Δευτέρα  30/01/2016, στην Αίθουσα    Εκδηλώσεων του   Κτηρίου της   Κεντρικής   Υπηρεσίας του    Υπουργείου μας, Jacqueline de Romilly, θα πραγματοποιηθεί η καθιερωμένη ετήσια εκδήλωση κοπής της βασιλόπιτας του Συλλόγου μας, κατά την οποία θα βραβευθούν και τα παιδιά συναδέλφων-μελών του Συλλόγου, τα οποία εισήχθησαν σε ΑΕΙ ή ΑΤΕΙ για την ακαδημαϊκή χρονιά 2016-2017

        Παρακαλούνται οι συνάδελφοι, παιδιά των οποίων εισήχθησαν σε ΑΕΙ ή ΑΤΕΙ  το  2016, να επικοινωνήσουν με την Ταμία του Δ.Σ.  Λιάνα  Βολάνη (το αργότερο μέχρι 25-1-2017 ) στο εσωτερικό τηλέφωνο  2058 στο κιν. 6936577370  η  στέλνοντας email: στο  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. σημειώνοντας:

α) το ονοματεπώνυμό τους,

β) το ονοματεπώνυμο και  πατρώνυμο  του παιδιού τους, και,

γ) το ΑΕΙ ή ΑΤΕΙ στο οποίο αυτό εισήχθη (μαζί με το εσωτερικό τους τηλέφωνο για τυχόν αναγκαίες διευκρινίσεις), προκειμένου να καταρτιστεί ο σχετικός κατάλογος και να ετοιμαστούν τα βραβεία.

Για τη σχετική ανακοίνωση πατήστε εδώ. 

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Κώστας Κοτζαμπασάκης

Η ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Τόνια Μητσοτάκη