Ηλεκτρονική Κάρτα ΟΑΣΑ

Αγαπητοί συνάδελφοι,

Ο ΟΑΣΑ από 1 Ιανουαρίου 2017 προγραμματίζει να εφαρμόσει τη λειτουργία του Αυτόματου Συστήματος Συλλογής Κομίστρου με χρήση ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ έξυπνης κάρτας.

Σε επικοινωνία που είχαμε με τον ΟΑΣΑ, μας ενημέρωσαν ότι όσοι έχουν σε ισχύ κάρτα απεριορίστων διαδρομών μπορούν να τη χρησιμοποιούν μέχρι τη λήξη της.

Συμφωνήσαμε με τους υπεύθυνους του ΟΑΣΑ να μαζέψουμε τα στοιχεία των συναδέλφων και να τα στείλουμε στον ΟΑΣΑ μαζικά, έτσι ώστε να αποφευχθεί η ταλαιπωρία των συναδέλφων για την έκδοση της έξυπνης κάρτας και η διαδικασία προσωποποίησης να εξελιχθεί και να ολοκληρωθεί όσο το δυνατόν ταχύτερα και με τον πλέον αξιόπιστο τρόπο.

Για το λόγο αυτό θα πρέπει να συμπληρώσετε τα στοιχεία του πίνακα που σας στέλνουμε, να επισυνάψετε μια φωτογραφία σας και να στείλετε τα εν λόγω 2 αρχεία στο email του συλλόγου με θέμα «ΟΑΣΑ». Για τη συμπλήρωση του πίνακα μπορείτε να συμβουλευτείτε τις οδηγίες στη σελίδα 3 του επισυναπτόμενου αρχείου οασα1.pdf.

Η αποστολή παρακαλούμε να γίνει το αργότερο έως τις 31-01-2017.

Υπεύθυνος για διευκρινίσεις, το Μέλος του ΔΣ του Συλλόγου: Ρούσκας Αθανάσιος

ΥΓ: Το μέγεθος του αρχείου της φωτογραφίας (.jpg) να μην ξεπερνάει τα 40Kb και να έχει όνομα το Α.Δ.Τ. ή το Α.Μ.Κ.Α. σας (π.χ. από το ΑΔΤ "ΑΒ123456.jpg")

Για τη σχετική ανακοίνωση πατήστε εδώ.

Για να συμπληρώσετε τα στοιχεία σας πατήστε εδώ.