Ανακοίνωση της Παράταξης "Όλοι Μαζί" στις 28-02-2017

Αγαπητοί συνάδελφοι                                                                        Αθήνα 28-2-2017

            Κατά πάγια τακτική της τα τελευταία χρόνια η «Πρωτοβουλία εργαζομένων» εκδίδει μία ανακοίνωση – καταγγελία κατά της πλειοψηφούσας παράταξης στο Δ.Σ. του Συλλόγου. Έτσι και τώρα, τέσσερις (4) μήνες μετά τις εκλογές, κοινοποίησε μία ανακοίνωση (20/2/17) στους συναδέλφους μας, με την οποία ουσιαστικά μας υπενθυμίζει την ύπαρξή της !!!

            Η παράταξη «ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ» δεν θα μπει στον πειρασμό να αντιδικήσει με του συμπαθείς κατά τα άλλα συναδέλφους της «Πρωτοβουλίας εργαζομένων», διότι αφενός θεωρεί ότι έχει να ασχοληθεί με ουσιαστικότερα θέματα και αφετέρου πιστεύουμε ότι οι  συνάδελφοι μας που παραβρέθηκαν στην Γενική Συνέλευση, άκουσαν, είδαν και πολύ περισσότερα κατάλαβαν για όλους μας…. Πέραν της επίθεσης εναντίον άλλων εργαζομένων, θα περιμέναμε από την «επαναστατική» παράταξη, να ξεφύγει από τα γνωστά γενικόλογα τσιτάτα της και να γίνει λίγο πιο ουσιαστική και χρήσιμη.., αλλά φαίνεται ότι δεν της το επιτρέπουν οι ιδεοληψίες της.

Εντάξει συνάδελφοι της «Πρωτ. Εργαζομένων», το έχουμε εμπεδώσει πλέον ότι «οι ιμπεριαλιστές εργοδότες πίνουν το αίμα του λαού, .. με αγώνες κατακτώνται τα δικαιώματά μας, κλπ», όμως για το σήμερα , για τις συνθήκες που περνά η Χώρα μας και ειδικότερα για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε στον εργασιακό μας χώρο , δεν έχετε να προτείνετε κάτι πιο επίκαιρο και «γήινο» ; Τα τεράστια προβλήματα έχουν ισοπεδώσει ιδεολογίες και πολιτικά κόμματα. Ενώ οι εργαζόμενοι παλεύουν για την επιβίωση και μέσα από τις συλλογικές δράσεις προσπαθούν να περισώσουν ότι μπορούν, οι συνάδελφοι της «Πρωτ. Εργαζομένων» ζουν στο «συννεφάκι» τους και προσπαθούν, όπως κάνουν και άλλοι… , να μας ταΐσουν σανό !!!

Η Παράταξη που είναι πάντα απούσα από όλες τις δράσεις του Συλλόγου, που όχι μόνο δεν θεωρεί σοβαρό το θέμα του οργανισμού αλλά, κόντρα στην απαίτηση της απόλυτης πλειοψηφίας των συναδέλφων μας για χωριστό οργανισμό της Κ.Υ., υιοθετεί αντίθετη θέση, επιδεικνύει πολύ θράσος με την κριτική του στα μέλη του Δ.Σ. των άλλων παρατάξεων που είναι παρόντα   και προσπαθούν για το καλύτερο.  Όχι συνάδελφοι της «Πρωτ. Εργαζομένων». Βρείτε άλλους τρόπους να κάνετε διακριτή την ύπαρξή σας, πιο χρήσιμους για τους εργαζόμενους που σας εμπιστεύθηκαν και να είστε σίγουροι  ότι οι συνάδελφοι ξέρουν να επικροτούν αυτούς που προσπαθούν !!

 

Για τη σχετική ανακοίνωση πατήστε εδώ