Ενημέρωση Μελών για την επίσκεψή μας στο Ελληνικό Κοινοβούλιο στις 14/03/2017

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

          Αντιπροσωπεία του Δ.Σ. του Συλλόγου μας επισκέφτηκε το Ελληνικό Κοινοβούλιο (14/03/2017) και είχε συναντήσεις με εκπροσώπους κοινοβουλευτικών ομάδων πλην Χρυσής Αυγής.

            Κατά τις συναντήσεις αυτές, οι οποίες έγιναν σε πολύ καλό κλίμα επικοινωνίας και αλληλοκατανόησης, τους ενημερώσαμε για τα τεκταινόμενα στο χώρο του Υπουργείου Παιδείας, τις θέσεις και τις δράσεις του Συλλόγου μας, καθώς επίσης καταθέσαμε τις απόψεις και τις αγωνίες των εργαζομένων για το μέλλον τους στον εργασιακό μας χώρο.

            Η καθολική κατανόηση και ανταπόκριση στα αιτήματά μας μαζί με την εκπεφρασμένη διάθεση των συναδέλφων να αγωνιστούν για αυτά, μας δίνει τη δύναμη να συνεχίσουμε τον αγώνα μας με καλύτερες προοπτικές.

            Σε κάθε περίπτωση, ας έχουμε υπόψη μας ότι αυτά που διακυβεύονται είναι πολλά και θα υπάρχει απαίτηση για συνεχή εγρήγορση και αγώνα των εργαζομένων, ώστε αυτοί που μας υπόσχονται να αποδεικνύουν  με έργα και όχι με λόγια το ενδιαφέρον τους για εμάς.

Θα πρέπει να γνωρίζουν ότι οι εργαζόμενοι δεν έχουν μνήμη χρυσόψαρου και στον κατάλληλο χρόνο θα τους ανταποδώσουν με δυναμικό τρόπο τα δέοντα …

Για τη σχετική ανακοίνωση πατήστε εδώ.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Κώστας Κοτζαμπασάκης

Η ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Τόνια Μητσοτάκη