Ανακοίνωση για μαζική συμμετοχή στις προσεχείς κινητοποιήσεις του συλλόγου μας.

Συναδέλφισσες και συνάδελφοι,

Ενιαίος Οργανισμός σημαίνει ένα πράγμα: όποιος θα δυσαρεστεί κάποιον από την πολιτική ηγεσία και γενικά όποιον δεν τα έχει καλά μαζί της, θα παίρνει φύλλο πορείας μακριά από την υπηρεσία στην οποία διορίστηκε. Ο κ. Παντής είναι ξεκάθαρος: ενιαίος Οργανισμός, ώστε τα ρουσφέτια και οι εξυπηρετήσεις να ρυθμίζονται καθολικά. Όποιος/α αντιδρά, εμμένοντας στην τήρηση της νομιμότητας θα εξορίζεται σε κάποια υπηρεσία της Αττικής για αρχή και εάν παραμένει αυθάδης, θα γνωρίσει υποχρεωτικά τις ομορφιές της χώρας μας.

Ο κ. Παντής νιώθει και κυρίως δρα ως Γενικός Γραμματέας αποκλειστικά των συναδέλφων μας στις Διευθύνσεις Εκπ/σης. Αντίθετα, όλοι εμείς που εργαζόμαστε στην Κ.Υ. είμαστε τα αποπαίδια, χρήσιμα μόνο για την λάντζα του και την άσκηση των προσωπικών του επιλογών. Το χειρότερο όμως είναι ότι ο κ. Παντής μας οδηγεί ως πρόβατα επί σφαγή σε έναν υποτιθέμενο ενιαίο Οργανισμό που το μόνο πραγματικά  ενιαίο θα είναι ο φόβος και η αγωνία που θα πλανάται πάνω από τα κεφάλια των υπαλλήλων.

Συναδέλφισσες και συνάδελφοι,

           Το προσεχές διάστημα πλησιάζουμε στο σημείο δίχως επιστροφή. Το έκτρωμα του κ. Παντή γράφεται ήδη πίσω από τις πλάτες μας. Αν δεν αντιδράσουμε τώρα, όταν δημοσιευτεί θα είναι πολύ αργά.

Σας καλούμε σε επαγρύπνηση και σε μαζική συμμετοχή στις προσεχείς κινητοποιήσεις τους συλλόγου μας.

Δεν θα τους αφήσουμε να παίζουν με τις ζωές μας πριν από εμάς για εμάς. Αντιδράμε τώρα, πριν να είναι αργά.

 Για να κατεβάσετε την ανακοίνωση πατήστε εδώ

 

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Κώστας Κοτζαμπασάκης

Η ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Τόνια Μητσοτάκη