Παράσταση Διαμαρτυρίας για το Νέο Οργανισμό την Πέμπτη 6 Απριλίου 2017

ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ  ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ

Συναδέλφισσες / φοι ,

Αποκαλύφθηκε πλήρως η διπρόσωπη στάση της πολιτικής ηγεσίας κατά τη σημερινή προγραμματισμένη σύσκεψη της πολυάριθμης και διακοσμητικής ομάδας εργασίας για τον οργανισμό, υπό τον κ. Παντή.

Το Δ.Σ. του Συλλόγου μας μαζί με μέλη του Δ.Σ. της ΓΓΕΤ έκαναν παρέμβαση πριν τη σύσκεψη και στα αγωνιώδη ερωτήματά μας προς τον κ. Παντή για το μέλλον μας στον εργασιακό μας χώρο, διαπιστώσαμε και επιβεβαιώσαμε πλήρως τους χειρότερους φόβους μας :

Το αμετακίνητο των συναδέλφων μας εντός του ενιαίου οργανισμού όχι μόνο δεν διασφαλίζεται αλλά με ομολογία του ιδίου του κ. Παντή, τίθεται υπό την «πρόδηλη αμφισημία;» της διάταξης του Υπαλληλικού Κώδικα «περί προσωρινής αναστολής» των μεταθέσεων των δημοσίων υπαλλήλων!!!!! Η σκόπιμη απουσία αναφοράς στη διάταξη της παρ. 3, προς την οποία έχει ευθεία αναφορά η επικαλούμενη παρ. 4, συνιστά νομική ακροβασία ή σκόπιμη παραπλάνηση των εργαζομένων.

Με τη δυναμική μας παρέμβαση ματαιώσαμε στην ουσία το φερετζέ δημοκρατικότητας που ήθελε να φορέσει στους υπαλλήλους ο κύριος Παντής, που μονότονα έπαιζε την κασέτα περί εχθρών του και υπονομευτών του. Για τον κύριο γενικό, το μέγα δημοκράτη και αγωνιστή, όποιος τολμά να διαφωνήσει μαζί του είναι αναιδής και πρέπει να τιμωρείται αναλόγως. Έφτασε στο σημείο να ειρωνευτεί και τη διαδικασία του κοινοβουλευτικού ελέγχου, με αφορμή την ερώτηση που υπόβαλλε στο Ελληνικό Κοινοβούλιο κοινοβουλευτικό κόμμα. Αλήθεια αυτή είναι η πίστη του στο Κοινοβουλευτικό μας σύστημα;;

Υποτίθεται πως σήμερα θα μοιραζόταν το υπόλοιπο κομμάτι της πρότασης του οργανογράμματος με τις περιφερειακές υπηρεσίες. Τίποτε δεν μοιράστηκε για τον κατά τα άλλα ενιαίο οργανισμό που στήνει ο γενικός γραμματέας. Το μόνο που απλόχερα μας μοίρασε ο γενικός ήταν ύφος, φωνές, ειρωνείες, προσωπικές επιθέσεις και χυδαιότητες.

Για κάθε αρμόδιο που ενδιαφέρεται για την εργασιακή ηρεμία στο χώρο του Υπουργείου και ενστερνίζεται την αγωνία των εργαζομένων για το «αμετάθετο», γνωστοποιούμε ότι θέση των εργαζομένων είναι:

Απόσυρση του ενιαίου οργανισμού και οι εργαζόμενοι, όπως πάντα, θα «βάλουν πλάτη» για την υλοποίηση εκείνων των στόχων, που θα έχουν ως γνώμονα την καλύτερη οργάνωση και αξιοποίηση των εργαζομένων, επ΄ωφελεία του κοινωνικού συνόλου.

Οι προθέσεις της πολιτικής ηγεσίας συνάδελφοι είναι ευδιάκριτες, στο χέρι μας είναι να ανακόψουμε την πορεία υλοποίησής των !!!

Η διάθεσή μας για αγώνα είναι δεδομένη, η συμμετοχή σας στις δράσεις του Συλλόγου όπως της προηγούμενης κινητοποίησης, είναι η ΕΓΓΥΗΣΗ της ΝΙΚΗΦΟΡΑΣ πορείας μας !!!

Για την ανακοίνωση πατήστε εδώ

Συνάδελφοι, επαγρυπνείτε.

Το μέλλον το δικό μας και του υπουργείου είναι εξαιρετικά πολύτιμο για να τους το χαρίσουμε!

ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ

ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΠΑΡΟΝ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 6 ΑΠΡΙΛΙΟΥ, στις 11.00,

ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ «ΓΑΛΑΤΕΙΑ ΣΑΡΑΝΤΗ»