Τελική απάντηση σε Π.Ο.Σ.Υ.Π.

«Το γαρ πολύ της θλίψης …»

          Η Απόφαση της πλειοψηφίας των εργαζομένων υπέρ της αποχώρησης του Συλλόγου μας από την Π.Ο.Σ.Υ.Π. , δεν γνωρίζουμε εάν «γεννά παραφροσύνη» σίγουρα όμως δημιουργεί παρενέργειες και συνδικαλιστικά φαινόμενα που είχαμε να δούμε από την αλήστου μνήμης εποχή «Λάσκαρη».

Ο εξαφανισμένος για καιρό Πρόεδρος της Ομοσπονδίας:

  • Εμφανίζεται ξαφνικά (;) και «βομβαρδίζει» με emails τους εργαζόμενους, λειτουργώντας ως Πρόεδρος πρωτοβάθμιου συνδικαλιστικού οργάνου !!!
  • Εγκαλεί και «απειλεί» το Δ.Σ. του Συλλόγου και κατ΄ επέκταση τα μέλη μας για την δημοκρατική τους απόφαση, με επιλεκτικές νομικίστικες παρερμηνείες, επιχειρώντας ανεπιτυχώς να δημιουργήσει κλίμα αμφισβήτησης. Άραγε δεν τους  προβλημάτισε Αυτόν ή τα άλλα μέλη του Δ.Σ. της ΠΟΣΥΠ, το γεγονός ότι η ομιλία του στην Γενική μας Συνέλευση  καθόλου δεν επηρέασε το φρόνημα και την απόφαση των εργαζομένων!
  • Λησμονεί ή ακόμη χειρότερα δεν γνωρίζει ότι στην ιστορία του συνδικαλιστικού κινήματος οι δικαστικές παρεμβάσεις ενάντια στη θέληση των εργαζομένων, που γνώρισαν μεγάλη «δόξα» επί εποχής Λάσκαρη, κατεγράφησαν ως προσπάθεια ποδηγέτησης του συνδικαλισμού από επαγγελματίες «εργατοπατέρες» για ίδιον όφελος!! Ας προσέχει αυτούς τους συνειρμούς, γιατί η επανάληψη τέτοιων πρακτικών, μόνο ως φάρσα μπορούν να εκληφθούν.

Οι απειλές και οι εκβιασμοί δε μας πτοούν. Έχουμε μάθει να λειτουργούμε πάντα με νομιμότητα και με σεβασμό στη ΘΕΛΗΣΗ των εργαζομένων που εκπροσωπούμε!!!

Εμείς θα είμαστε στο πλευρό των εργαζομένων , θα σεβόμαστε τις δημοκρατικές τους αποφάσεις και θα προσπαθούμε να δικαιώνουμε το ρόλο μας ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ.

Εσείς σταθείτε απέναντί τους και αναζητείστε το ρόλο σας μέσα στις ΑΙΘΟΥΣΕΣ ΤΩΝ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΩΝ που πολύ καλά γνωρίζετε!

Δίνουμε τέλος στην άγονη και επιζήμια για το συνδικαλιστικό κίνημα αντιπαράθεση.

Δε θα σας ακολουθήσουμε στον ολισθηρό σας κατήφορο ..

Όμως θα είμαστε δίπλα στους συναδέλφους της Περιφέρειας, όποτε μας καλέσουν για συμπαράσταση !!!

 

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Κώστας Κοτζαμπασάκης

Η ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Τόνια Μητσοτάκη

Για την Ανακοίνωση πατήστε ΕΔΩ.