Πρωτοφανής επίθεση συνδικαλιστών κατά συναδέλφων της Κ.Υ.

ΠΟΣΥΠ, ΣΥΠΥΥΠ διώκουν δημοσίους υπαλλήλους

Πρωτοφανής επίθεση συνδικαλιστών κατά συναδέλφων της Κ.Υ.

Συνάδελφοι, η συνδικαλιστική ηγεσία των διοικητικών υπαλλήλων των περιφερειακών Δ/νσεων Εκπ/σης βάλθηκε να εμπλουτίσει τις διώξεις εναντίον της δημοσιοϋπαλληλίας. Συγκεκριμένα, οι εκπρόσωποι των περιφερειακών υπαλλήλων ενημέρωσαν γραπτώς τον Υπουργό ότι στις 10-5-2017 κατέθεσαν στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών μηνυτήρια αναφορά κατά παντός υπευθύνου και για τη διερεύνηση τυχών ποινικών ευθυνών υπηρεσιακών παραγόντων για τη μη μετάταξη 61 εκπαιδευτικών σε θέσεις διοικητικών υπαλλήλων! Όταν δεν ικανοποιείται ένα τους αίτημα, χτυπάνε όποιον βρουν εύκαιρο για να επιδείξουν τη συνδικαλιστική τους μαγκιά και να πουλήσουν αγωνιστικότητα για μερικά ψηφαλάκια.

Οι συνδικαλιστές όμως  εμμένουν μόνο σε μετατάξεις εκπαιδευτικών χωρίς κριτήρια, εκεί που θέλουν οι ενδιαφερόμενοι και όχι εκεί που πονά περισσότερο η Διοίκηση. Στόχος τους δεν είναι να βελτιώσουν τις συνθήκες εργασίας αλλά να μαζέψουν νέους πιστούς ψηφοφόρους.

Οι καλομαθημένοι συνδικαλιστές των περιφερειακών υπηρεσιών δεν δέχονται να μην περνά το δικό τους. Απειλούν και κυνηγούν. Οι χειρότεροι φόβοι μας δυστυχώς επιβεβαιώνονται. Τα άγρια έρχονται για να διώξουν τα ήμερα. Το γνωστό παρεάκι των περιφερειακών που επιδιώκει με λύσσα ενιαίο οργανισμό, ξεκίνησε ήδη τις διώξεις και τις προγραφές των συναδέλφων στην Κεντρική Υπηρεσία, ώστε να βρεθεί χώρος για τα τσιράκια και τους ρουφιάνους που θέλουν να μας κουβαλήσουν.

Πρωτάκουστη ενέργεια συνδικαλιστές να διώκουν ποινικά υπαλλήλους και η ΠΟΣΥΠ είναι βεβαίως απούσα. Ακόμα ηχούνε στα αφτιά μας τα κούφια λόγια του προέδρου της ΠΟΣΥΠ, Σάββα Φωτιάδη, στην τελευταία μας συνέλευση ότι η ΠΟΣΥΠ θα είναι δίπλα και στους υπαλλήλους της Κ.Υ. Η ΠΟΣΥΠ όμως δεν απέτρεψε τη μήνυση.

Οι συνάδελφοι της Πρωτοβουλίας θα καταδικάσουν την κίνηση αυτή που ντροπιάζει τον συνδικαλισμό ή μήπως δεν μπορεί να θίξει εκείνους που παράτυπα και παράνομα τους δέχτηκε στο συνέδριο της ΠΟΣΥΠ και τους μοίρασε θεσούλες; Αγωγή κατά του κύρους των παράνομων αυτών εκλογικών διαδικασιών της ΠΟΣΥΠ έχει καταθέσει ο Σύλλογος μας.

Μετά την μήνυση των συνδικαλιστών των περιφερειακών εναντίον των εργαζομένων στην ΚΥ οι μάσκες έπεσαν πανηγυρικά. Μία συγκεκριμένη κλίκα εδώ και καιρό ετοιμάζεται να κάνει γιουρούσι στο Υπουργείο για να μας διώξει από τα γραφεία μας, από το ίδιο μας το σπίτι. Δεν θα τους περάσει συνάδελφοι! Ο σύλλογος των εργαζομένων στην ΚΥ και η νέα Ομοσπονδία που εσείς ζητήσατε και πήρε έγκριση από το Πρωτοδικείο, θα σταθούν μαχητικά δίπλα σε όλους τους εργαζομένους που διώκονται άδικα, από όπου και να προέρχονται αυτές οι διώξεις και οι εκβιασμοί.

Η τρομοκρατία δεν περνά στην ΚΥ και στο σύλλογο των εργαζομένων του. Ενωμένοι και δυνατοί δεν θα επιτρέψουμε το άδικο να βλάψει κανέναν μας. Αυτοί που έχουν το δίκιο με το μέρος τους, οι εργατικοί, έντιμοι και συνεπείς που υπηρετούν το Σύνταγμα και τους νόμους δεν φοβούνται εκβιασμούς.

Για την Ανακοίνωση Πατήστε ΕΔΩ.