Κατασκήνωση - Προσωρινή Διαταγή

Συναδέλφισσες, /φοι

  • Επανερχόμενοι στο θέμα της κατασκήνωσης σας πληροφορούμε ότι δυστυχώς οι φόβοι μας επιβεβαιώθηκαν. Η πολιτική ηγεσία εδέησε να απαντήσει στο από 24/2/17 αίτημά μας και μας κοινοποίησε στις 13/6/17 Υπουργική Απόφαση με την οποία παραχωρεί την κατασκήνωση σε όλους (Σύλλογος Κ.Υ. , ΠΟΣΥΠ, ΟΛΜΕ και ΔΟΕ). Ενώ εμφανίζεται να ικανοποιεί τους πάντες, στην ουσία όμως δεν ικανοποιεί ΚΑΝΕΝΑΝ !!! Διότι  ποιος θα αναλάβει σήμερα (τέλος Ιουνίου) να επαναφέρει σε λειτουργικότητα την κατασκήνωση, με  προσωπική εργασία, όταν μάλιστα θα είναι αμφίβολη αν όχι αδύνατη η χρήση της από τους συναδέλφους ;;; Η ένστασή μας δεν έχει να κάνει με τον αριθμό των δικαιούχων αλλά όπως είχαμε επισημάνει με την συναρμοδιότητα των πολλών, κάτι  που δυστυχώς δικαιώνεται εκ των υστέρων στην πράξη. Το Δ.Σ. θα προσπαθήσει, έστω και την ύστατη ώρα, να περισώσει ότι είναι εφικτό και θα σας ενημερώσει.

Συναδέλφισσες, /φοι

  • Στη συνέχεια της από 15/06/2017 ανακοίνωσής μας για την πορεία της εκδίκασης της αγωγής του Συλλόγου μας κατά της ΠΟΣΥΠ στο Πρωτοδικείο Αθηνών και ειδικότερα για το πρώτο στάδιο της προσωρινής διαταγής, σας ενημερώνουμε ότι εκδόθηκε η προσωρινή διαταγή και μας δικαιώνει πλήρως.

Ουσιαστικά σε πρώτο στάδιο και μέχρι την οριστική εκδίκαση της αγωγής, το δικαστήριο με την διαταγή του επιβάλλει τον σεβασμό της απόφασής σας, (Γ.Σ. 6-4-2017) από μέρους εκείνων που αγνόησαν την καταστατική τους υποχρέωση και συμμετείχαν, ψήφισαν και εκλέχτηκαν παράνομα στο συνέδριο της ομοσπονδίας που ο Σύλλογος μας αποχώρισε μετά την ψηφοφορία της  Γ.Σ. 6-4-2017. 

Για τη σχετική ανακοίνωση πατήστε εδώ.