Ευχαριστήρια Επιστολή προς Σύλλογο Υπαλλήλων

Γραμματέα

Αγαπητοί συνάδελφοι,

Φέτος, για πρώτη φορά πραγματοποιήθηκε πρόγραμμα καλοκαιρινών δραστηριοτήτων για τα παιδιά μας, με πρωτοβουλία του Συλλόγου Υπαλλήλων  της Κ.Υ του ΥΠΠΕΘ και της Δ/νσης Φυσικής Αγωγής, στους χώρους του Δημοσίου Πρότυπου Παιδικού Γυμναστήριου Καισαριανής.

Με την ολοκλήρωση του προγράμματος θα θέλαμε να απευθύνουμε σε όλους όσους συνέβαλαν   στο σχεδιασμό και στην υλοποίηση αυτής της  δράσης, τις ευχαριστίες μας για την τόσο πετυχημένη πραγματοποίησή της.

Ειδικότερα:

  • Στα μέλη του Δ.Σ του Συλλόγου Υπαλλήλων του Υπουργείου μας  για την ιδέα που είχαν για την καλοκαιρινή απασχόληση των παιδιών των συναδέλφων, την έννοια και το ενδιαφέρον τους  για να εξασφαλίσουν τις καλύτερες συνθήκες για τα παιδιά μας.
  • Στους συναδέλφους στη Διεύθυνση Φυσικής Αγωγής και στο Τμήμα Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης, οι οποίοι ασχολήθηκαν να εξασφαλίσουν στα παιδιά μας όχι απλά «απασχόληση» ή «φύλαξη», αλλά εμπλούτισαν το καθημερινό πρόγραμμα με ποικίλες δραστηριότητες ( αθλητισμό, γνωριμία με αθλήματα, περιβαλλοντική εκπαίδευση, γνωριμία με την περιοχή, ζωγραφική, φιλαναγνωσία κ.α).
  • Στο ανθρώπινο δυναμικό στο Γυμναστήριο της Καισαριανής,  κ.κ Τσέλιο Μιχαήλ, Αθανασίου Ερατώ, Καρασταμάτη Θεοφάνη, Παλαιολόγου Ελευθερία, Πουλίδου Φιλίππα, Χαμπίμπη Παναγιώτη, Τζήμα Ιωάννη, Μπακατσιά Ευθύμιο, Μιχαλόπουλο Νικόλαο, Γκούφα Παρασκευή, Βέτσου Πολυξένη και  στο Δ/ντή του Γυμναστηρίου κ. Βασίλειο Μαντή,  οι οποίοι, ο καθένας στον τομέα του, έκαναν το παν για να περνούν  τα παιδιά μας, κάθε μέρα,  ευχάριστες, δημιουργικές ώρες και να επιστρέφουν με λαμπερά χαμόγελα για το «πόσο τέλεια είχαν περάσει».

Σας ευχαριστούμε, γιατί όλοι εσείς  διασφαλίσατε τις καλύτερες προϋποθέσεις έτσι ώστε, εμείς οι γονείς να αισθανθούμε εμπιστοσύνη και ασφάλεια.

Ελπίζουμε το πρόγραμμα να πραγματοποιηθεί και του χρόνου και μάλιστα με διευρυμένη χρονική διάρκεια, γιατί πάνω απ΄όλα το ζήτησαν τα ίδια τα παιδιά!

                                                                             Με εκτίμηση

                                                                     Οι γονείς των παιδιών

Για την Ανακοίνωση Πατήστε ΕΔΩ.