Ανακοίνωση Λειτουργίας Κατσκηνώσεων

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΕΩΝ

Συνάδελφοι,

Μετά από πρωτοβουλία και επανειλημμένες οχλήσεις του Δ.Σ. του Συλλόγου στις αρμόδιες υπηρεσίες και στην Πολιτική Ηγεσία του Υπουργείου προκαλέσαμε συνάντηση των εκπροσώπων και σας ενημερώνουμε ότι αποφασίστηκε η λειτουργία των κατασκηνώσεων του Υπουργείου Παιδείας στην περιοχή του Αγίου Ανδρέα Νέας Μάκρης για το χρονικό διάστημα από 7 Αυγούστου 2017 έως 24 Σεπτεμβρίου 2017.

Τον συντονισμό και την οργάνωση για την λειτουργία των ανωτέρω καταλυμάτων ανέλαβε Διοικητικό Συμβούλιο που συγκροτήθηκε με την υπ. αριθμ. Φ.473/147/126143/Α2/24-7-2017 Υπουργική Απόφαση.

Συγκεκριμένα:

Τα καταλύματα του Αγ. Ανδρέα αποτελούνται από σύνολο ανεξάρτητων κλιματιζόμενων οικίσκων δυναμικότητας 4 κλινών, με ψυγείο και WC, όπου θα φιλοξενηθούν οι συνάδελφοι μας μετά των μελών της οικογένειάς τους. Η διάρκεια της παραμονής ορίζεται σε 14 ημέρες.

Κατόπιν των ανωτέρω, σας καλούμε να συμπληρώσετε τη συνημμένη αίτηση, στην οποία πρέπει να δηλώσετε:

1) την περίοδο διαμονής που σας ενδιαφέρει 

2) τον αριθμό των ατόμων της οικογένειάς σας

Οι αιτήσεις θα υποβάλλονται μέχρι την Πέμπτη 03-08-2017 και ώρα 13:00 μαζί με την πρωτότυπη τραπεζική απόδειξη κατάθεσης του ποσού των 15,00 ευρώ.

Αιτήσεις μετά την παραπάνω ημερομηνία δεν θα γίνουν δεκτές.

ΠΡΟΣΟΧΗ Κάθε μέλος με την οικογένεια του δικαιούται έναν οικίσκο. Δεύτερος οικίσκος επιτρέπεται αυστηρά και μόνο σε πολύτεκνες και τρίτεκνες οικογένειες.

Σας εφιστούμε την προσοχή ότι την ευθύνη του κάθε οικίσκου την έχει ο συνάδελφος που τον χρεώνεται, ο οποίος θα διαμένει εκεί με τους οικείους του. Επίσης θα πρέπει να γνωρίζετε ότι τα κατοικίδια απαγορεύονται αυστηρά.

Τέλος, σας γνωρίζουμε ότι οι ανεξάρτητοι οικίσκοι βρίσκονται στην παραλία Ζούμπερι, Αγίου Ανδρέα, δίπλα στην αμμώδη φυσική παραλία εντός πευκοδάσους υψηλού κάλλους. Οι εγκαταστάσεις είναι περιφραγμένες και διαθέτουν χώρους στάθμευσης αυτοκινήτων, χώρους με στέγαστρα και πάγκους για τη χρήση μικρών εστιών για την παρασκευή φαγητού, καθότι τα οικήματα δεν διαθέτουν κουζίνα και απαγορεύεται αυστηρώς η παρασκευή φαγητού με τη χρήση υγραερίου (γκαζάκια και φιάλες).

Οι κατασκηνώσεις θα λειτουργήσουν με το σύνολο  των οικίσκων ανά περίοδο (κάθε οικίσκος αποτελείται από 2 δωμάτια με WC/ντους και περιλαμβάνει κλιματισμό, μικρό ψυγείο και έως 4 κρεβάτια) σε τέσσερις (4) περιόδους των 14 ημερών, ως εξής:

1η        Δευτέρα 07  Αυγούστου έως και Κυριακή 20 Αυγούστου 2017

2η        Δευτέρα 21 Αυγούστου έως και Κυριακή 03 Σεπτεμβρίου 2017

3η        Δευτέρα 04 Σεπτεμβρίου έως και Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου 2017

4η        Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου έως και Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου 2017

Η άφιξη θα γίνεται αυστηρά έως τις 14:00 το μεσημέρι της Δευτέρας και η αναχώρηση έως τις 18:00 της Κυριακής. Οι συνάδελφοι θα πρέπει κατά την άφιξη στο χώρο των καταλυμάτων να προσκομίσουν την αστυνομική τους ταυτότητα, καθώς και το πρωτότυπο καταθετήριο του ποσού των 10,00 ευρώ, εφόσον δεν έχει κατατεθεί με την αίτηση φιλοξενίας.

Επίσης, σας γνωρίζουμε ότι θα πρέπει να φέρετε μαζί σας κλινοσκεπάσματα και διάφορα είδη καθαρισμού (κουβάς, σφουγγαρίστρα, σκούπα, υγρά καθαρισμού με εξαίρεση τη χλωρίνη κλπ) απαραίτητα για τον καθαρισμό του οικίσκου σας.

Το κόστος διαμονής για κάθε κατασκηνωτική περίοδο είναι 15,00 ευρώ.

Η κατάθεση θα γίνεται στο λογαριασμό του Συλλόγου, στην Εθνική Τράπεζα (614/001082-07 ή IBAN GR9401106140000061400108207).

(εμφανίζονται τα ονόματα Βολάνη Ελένη – Κοτζαμπασάκης Κωνσταντίνος και θα αναγράφεται το ονοματεπώνυμο του καταθέτη, η αιτιολογία «συνδρομή κατασκήνωσης» και η περίοδος (π.χ. ονοματεπώνυμο σας Συνδρομή Κατασκήνωσης 3η περίοδο).

Στη συνέχεια θα κατατίθεται το αποδεικτικό της κατάθεσης μαζί με την αίτηση στο γραφείο του Συλλόγου.

-         Μητσοτάκη Τόνια              Γρ. Συλλόγου τηλ. 2058

-         Βολάνη Λιάνα                     Γρ. Συλλόγου τηλ. 2058

-         Ρούσκας Αθανάσιος         Γρ. Συλλόγου τηλ. 2058

-         Τζούρτζου Αθηνά              Γρ. Συλλόγου τηλ. 2058 

Έντυπα των αιτήσεων διατίθενται από τα γραφεία του Συλλόγου, από τους ανωτέρω συναδέλφους και την ιστοσελίδα μας.

Όσον αφορά του συναδέλφους που επιθυμούν να διατεθούν και να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στα ανωτέρω καταλύματα θα πρέπει να υποβάλλουν αίτηση μέχρι και την Παρασκευή 28-7-2017.

Για την Ανακοίνωση Πατήστε ΕΔΩ.

Για την Αίτηση Πατήστε ΕΔΩ.