Αναβολή Γενικής Συνέλευσης

Συνάδελφοι,

 Μετά την επικοινωνία μας με την ΑΔΕΔΥ (157/15-9-17 & 159/18-9-17 έγγραφά μας) τον ορισμό για λόγους οικονομίας κοινής συνάντησης - ενημέρωσης με τους συλλόγους της Γ.Γ.Α. και της Γ.Γ.Ε.Τ. την 26η/9/17, σήμερα 25/9/17 και ώρα 11:30 π.μ. επικοινώνησε μαζί μας ο Ι. Παπαγεωργόπουλος , μέλος της Ε.Ε. της ΑΔΕΔΥ και μας μετέφερε την ενημέρωση «ότι βρίσκεται σε διαβούλευση η Ε.Ε. με το Νομικό της Τμήμα με θέμα τη διασφάλιση της νομιμότητας της συμμετοχής των εργαζομένων στην προκηρυχθείσα αποχή – απεργία από τη διαδικασία της αξιολόγησης, κατόπιν και της ψήφισης της σχετικής τροπολογίας Γεροβασίλη».

Συνάδελφοι,

Υπενθυμίζουμε σε όλους, την ομόφωνη απόφαση της Γ.Σ. του Συλλόγου μας για συμμετοχή στην αποχή – απεργία της ΑΔΕΔΥ που έχει κηρύξει για το θέμα της αξιολόγησης

Η πλειοψηφία του Δ.Σ. του Συλλόγου μας με την εγκυρότητα που μας διέπει και  λόγω της σοβαρότητας του θέματος, δεν πρόκειται να σας μεταφέρει καμία πληροφόρηση που δεν θα έχει ελεγχθεί καλά και δε θα διασφαλίζει πλήρως τα δικαιώματά σας.. . Επιπόλαιες ενέργειες για λόγους αυτοπροβολής και επίδειξης επαναστατικότητας δεν μας βρίσκουν σύμφωνους και δεν τις υιοθετούμε. Αντίθετα με την πρέπουσα προσοχή θα συνοδεύονται όλες μας οι ενέργειες, ώστε να μη θέσουμε σε κίνδυνο κανένα συνάδελφο.

Το μέλος  της Ε.Ε. της ΑΔΕΔΥ μας παρακάλεσε να σας ενημερώσουμε ότι μετά το πέρας της διαβούλευσης θα επικοινωνήσουν μαζί μας για να οριστεί εκ νέου η αναβληθείσα συνάντηση – ενημέρωση. Υπενθυμίσαμε ότι τα χρονικά περιθώρια στενεύουν και θα πρέπει να επισπεύσουν.

ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ