Ενημέρωση για Απεργία - Αποχή

Συνάδελφοι,

Ο απολογισμός της μέχρι σήμερα επιχειρούμενης αξιολόγησης στο δημόσιο, όχι μόνο δεν κάνει ευτυχέστερους τους κυβερνώντες απεναντίας τους δημιουργεί έντονο προβληματισμό και «δυσανεξία» στην απορρόφηση της συνολικής απόρριψης από τους υπαλλήλους.

Με τη μαζική τους συμμετοχή στην απεργία – αποχή από την αξιολόγηση οι εργαζόμενοι διατρανώνουν τη θέλησή τους να αντιπαλέψουν ενέργειες και τακτικές, που δεν έχουν σκοπό την σύγχρονη αναδιοργάνωση των δημόσιων υπηρεσιών και την αξιολόγηση των υπαλλήλων των, αλλά μόνο την αποκόμιση μικροκομματικών ωφελημάτων από την Κυβέρνηση. 

Καλούμε τους συναδέλφους που μετείχαν στην αξιολόγηση, καθώς και τους προϊσταμένους που συνεχίζουν τη διαδικασία, όπως αναλογιστούν ξανά τη στάση τους και να σπεύσουν να πλαισιώσουν το Σύλλογο, παραιτούμενοι από την περαιτέρω διαδικασία της αξιολόγησης.

Όσοι επέλεξαν τη συμμετοχή στην αξιολόγηση, καλά θα κάνουν να περιοριστούν στην ατομική τους επιλογή και να αποφεύγουν την όποια προσέγγιση «επηρεασμού» των συναδέλφων που απέχουν. Θεωρούμε τέτοιες ενέργειες «εχθρικές» προς τον αγώνα μας και ως τέτοιες θα τις αντιμετωπίσουμε.

ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ.