Ενημέρωση για Ενέργειες Αποτελεσμάτων Μετρήσεων

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ-ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Όπως σας έχουμε ήδη ενημερώσει κατά την Ετήσια Γενική Συνέλευση (23/11/2017) έγινε παρουσίαση των αποτελεσμάτων για τις μετρήσεις που διεξήχθησαν στον χώρο του κτηρίου από ιδιωτική εταιρεία, με πρωτοβουλία του Συλλόγου μας.

Σε συνέχεια αυτών των ενεργειών, σας διαβεβαιώνουμε ότι θα ασχοληθούμε με το ζήτημα της ασφάλειας στον εργασιακό μας χώροσυστηματικά και με υπευθυνότητα, προβαίνοντας σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες.

Πιο συγκεκριμένα,  έχει ήδη ζητηθεί: α) συνάντηση με την πολική ηγεσία για το θέμα αυτό και έχει προγραμματιστεί συνάντηση του Δ.Σ. με τον Γενικό Γραμματέα τη Δευτέρα 27/11/2017 β) να πραγματοποιηθούν την επόμενη βδομάδα έλεγχοι σε όλα τα γραφεία του κτηρίου από την αρμόδια Διεύθυνση του Υπουργείου Εργασίας γ) να διενεργηθεί έλεγχος από τον Δημόκριτο για το ραδόνιο.

Σας επισημαίνουμε ότι κατά το επόμενο χρονικό διάστημα, με την παρουσία όλων των εργαζομένων στο χώρο μας (μαζί και με τη ΓΓΑ), θα προβούμε σε  αναλυτική ενημέρωση των υπαλλήλων του κτηρίου. Μέλημά μας, με τη συνδρομή της πολιτικής ηγεσίας, είναι να διασφαλίσουμε υπεύθυνα και τεκμηριωμένα τις καλύτερες συνθήκες υγιεινής και ασφάλειας για τους εργαζόμενους. 

Για την Ανακοίνωση Πατήστε ΕΔΩ.