Ανακοίνωση για Εκλογές

Συνάδελφοι,

Ευχαριστούμε του 372 συναδέλφους που προσήλθαν στις εκλογές για την ανάδειξη αντιπροσώπων στην ομοσπονδία μας καθώς και τους 42 συναδέλφους, που επικοινώνησαν μαζί μας για να μας εκφράσουν τη στήριξή τους, αφού για λόγους ανωτέρας βίας δεν μπόρεσαν να συμμετάσχουν στη διαδικασία.

Καλούμε δε το σύνολο των συναδέλφων, παρά τις όποιες επιφυλάξεις τους, να σταθεί στο πλάι μας για τη διεκδίκηση των δίκαιων αιτημάτων μας.

Η χθεσινή συμμετοχή  ενισχύει περαιτέρω την αρχική απόφαση της Γενικής Συνέλευσης για τη δημιουργία νέας ομοσπονδίας και παράλληλα στέλνει ηχηρό μήνυμα στην ηγεσία για το θέμα του Οργανισμού. Με αυτά τα δεδομένα, καλούμε την πολιτική ηγεσία να αναθεωρήσει άμεσα τη στάση της στο θέμα του Οργανισμού και να διατηρήσει την αυτοτέλεια του οργανισμού της Κεντρικής Υπηρεσίας, όπως έχει μέχρι στιγμής συμβεί και σε όλους τους νέους οργανισμούς των λοιπών Υπουργείων.

Εφεξής ο σύλλογός μας, ενδυναμωμένος από τη συμμετοχής σας, θα επικεντρωθεί στα μείζονα ζητήματα του Οργανισμού καθώς και της ασφάλειας και της υγιεινής του κτηρίου (θα ακολουθήσει σύντομα αναλυτική ενημέρωση για τα θέματα αυτά).

Για την Ανακοίνωση Πατήστε ΕΔΩ.