Ανακοίνωση Καταγγελία για Οργανισμό

Συναδέλφισσες και συνάδελφοι,

Η ηγεσία του Υπουργείου ακολούθησε για μήνες μια και μόνο πολιτική: τον εμπαιγμό των υπαλλήλων του Υπουργείου με πρακτικές πραγματικής φαρσοκωμωδίας.

Ήταν πράγματι φάρσα να μας αποφεύγουν ακόμη και στο διάδρομο, να μαθαίνουμε ότι το σχέδιο του Προεδρικού Διατάγματος εξαφανιζόταν κάπου στο Γραφείο Υπουργού ή στο Γενικό Λογιστήριο του Κράτους, και να επανεμφανιζόταν ως δια μαγείας στο Διοικητικής Ανασυγκρότησης και στο Συμβούλιο της Επικρατείας. Όμως η φαρσοκωμωδία οδήγησε στο πραξικόπημα του νέου οργανογράμματος.

Οι πολιτικές και διοικητικές ευθύνες της ηγεσίας του Υπουργείου και των ανώνυμων μετακλητών της που κρύβονται, είναι βαρύτατες και δεν παραγράφονται! Οδήγησαν σε ένα τετελεσμένο γεγονός κατά των εργαζομένων του Υπουργείου και της Δημόσιας Εκπαίδευσης.

Έπαιξαν με τη νομιμότητα και τη δημοκρατία, ενώ στο αποκορύφωμα του αυταρχισμού και της αδιαλλαξίας τους ετοιμάζουν πυρετωδώς την ηλεκτρονική μας παρακολούθηση με κάμερες εντός του χώρου δουλειάς μας!

Εμείς θα προστατεύουμε τη ΝΟΜΙΜΗ και ΟΜΑΛΗ λειτουργία του Υπουργείου και θα ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΜΕ απευθείας το Γραφείο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ, τα κόμματα και την κοινή γνώμη, για το ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ στο Υπουργείο Παιδείας.

ΟΧΙ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟΚΡΑΤΙΚΟ- ΑΝΤΙΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΤΕΡΑΤΟΥΡΓΗΜΑ ΤΟΥ ΕΝΙΑΙΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ

ΟΧΙ ΣΤΗ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΚΑΙ ΣΤΗ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΑΥΤΟΤΕΛΟΥΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ

ΟΧΙ ΣΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΑΓΧΟΥΣ, ΑΝΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΦΟΒΟΥ ΣΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ

Για την Ανακοίνωση Πατήστε ΕΔΩ.