Ενημέρωση για τον Οργανισμό

Συνάδελφοι,

Ενώ ο ενιαίος οργανισμός βρίσκεται στο Εθνικό Τυπογραφείο για δημοσίευση από την Πέμπτη (22-2-2018, 17:45), ο Υπουργός ούτε την ύστατη στιγμή δεν σκέφτηκε να τον δώσει στο Σύλλογο, τους «Συναδέλφους και Συνεργάτες» του!!!

Μετά από ενέργειες μας τον πήραμε από το Ε.Τ. (Πέμπτη 22-2-2018, 17:45) και σας τον κοινοποιούμε.

Ο Στόχος της ηγεσίας και όσων μαζί της μεθοδεύουν τη διάλυση της Κ.Υ. του Υπουργείου Παιδείας είναι να το αποδεχτούμε ως τετελεσμένο να και να υποταχτούμε σε όσα αποφάσισαν ερήμην μας και χωρίς να εξυπηρετείται καμία διοικητική λογική.

Τώρα είναι η στιγμή να ορθώσουμε όλοι μαζί το ανάστημά μας και να ανατρέψουμε τα σχέδια που εξυφάνθηκαν σε βάρος μας. Είναι αποκλειστικά δικιά μας ευθύνη να αντισταθούμε και να παλέψουμε για την ανατροπή του ενιαίου οργανισμού και τη δικαίωση των δίκαιων αιτημάτων μας.

Σας καλούμε, το επόμενο δύσκολο χρονικό διάστημα, να είστε δίπλα στον Σύλλογό μας, με υψηλό φρόνημα και με συνείδηση των όσων διακυβεύονται. Οι υπάλληλοι της Κ.Υ. καλούμαστε με τη στάση μας να  απαντήσουμε σε όσους μας υποτίμησαν επιδεικτικά, προτάσσοντας συντεχνιακές λογικές με αυταρχικό και αδιαφανή τρόπο.

Θα αναλάβουμε τις ευθύνες που μας αναλογούν όχι μόνο για τη διασφάλιση ανεκτών εργασιακών συνθηκών αλλά και αναλογιζόμενοι τον ρόλο που οφείλουμε να διαδραματίσουμε γενικότερα στον χώρο της Παιδείας, αποτρέποντας  τέτοιου είδους συμπεριφορές και μεθοδεύσεις σε βάρος των εργαζομένων του χώρου.

ΟΛΟΙ  ΣΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ

Τρίτη   27-2-2018, ώρα 10.30     στην        Ζακλίν ντε Ρομιγί .

 Συζητούμε και αποφασίζουμε για :

  • ·ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ του ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ
  • ·Την Παρακολούθηση μας στο χώρο εργασίας με  Κάμερες.

ΟΧΙ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟΚΡΑΤΙΚΟ- ΑΝΤΙΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΤΕΡΑΤΟΥΡΓΗΜΑ ΤΟΥ ΕΝΙΑΙΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ

ΟΧΙ ΣΤΗ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΚΑΙ ΣΤΗ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΑΥΤΟΤΕΛΟΥΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ

ΟΧΙ ΣΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΑΓΧΟΥΣ, ΑΝΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΦΟΒΟΥ ΣΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ

Ο ΑΥΤΑΡΧΙΣΜΟΣ, Η ΑΝΑΣΦΑΛΕΙΑ,  Ο ΦΟΒΟΣ  ΚΑΙ ΟΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΕΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΕΣ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ.

Για τον οργανισμό πατήστε εδώ