Πρόγραμμα λειτουργίας "Camp"

Πρόγραμμα λειτουργίας “Camp”στο Δημόσιο Πρότυπο Παιδικό Γυμναστήριο Καισαριανήςγια τα παιδιά των υπαλλήλων της Κ.Υ του ΥΠ.Π.Ε.Θ. 

 Ο Σύλλογος μας και η Διεύθυνση Φυσικής Αγωγής  του ΥΠ.Π.Ε.Θ., μετά το περσυνό επιτυχημένο Πρόγραμμα λειτουργίας “Camp στο  Δημόσιο Πρότυπο Παιδικό Γυμναστήριο Καισαριανής, ενημερώνει τους υπηρετούντες γονείς (διοικητικούς και αποσπασμένους) στην κεντρική υπηρεσία του ΥΠ.Π.Ε.Θ., ότι  και για φέτος μετά την λήξη των μαθημάτων στα σχολεία της χώρας, θα λειτουργήσει Camp „ για μαθητές που φοίτησαν το τρέχον σχολικό έτος στις τάξεις Γ’- Δ’-Ε’ και ΣΤ’ Δημοτικού και Α’ Γυμνασίου.

Η συμμετοχή των μαθητών/τριών θα είναι δωρεάν.

    Θα πραγματοποιηθούν δύο περίοδοι λειτουργίας:

Α’ περίοδος από 18 Ιουνίου έως 22 Ιουνίου

Β’ περίοδος από 25 Ιουνίου έως 29Ιουνίου.

    Στο ανωτέρω Camp „ θα πραγματοποιούνται αθλητικές δράσεις από καθηγητές φυσικής αγωγής που υλοποίησαν τα σχετικά προγράμματα καθ’ όλο το τρέχον σχολικό έτος  σε χιλιάδες μαθητές των Δημοτικών σχολείων που τα επισκέφθηκαν.

    Επίσης θα υπάρχουν  περιβαλλοντικά, εικαστικά και καλλιτεχνικά δρώμενα όπως επίσης και επιμορφωτικές επισκέψεις στο Σκοπευτήριο Καισαριανής, με σκοπό να δοθεί στους μαθητές η ευκαιρία να  γνωρίσουν την ιστορία των χώρων αυτών.

    Η μετακίνηση των συμμετεχόντων θα γίνει με ευθύνη του Συλλόγου.

Οι ενδιαφερόμενοι εργαζόμενοι γονείς της  Κ.Υ του ΥΠ.Π.Ε.Θ. θα πρέπει να δηλώσουν την συμμετοχή των παιδιών τους, το αργότερο μέχρι την Πέμπτη 31 Μαΐου στα γραφεία του Συλλόγου ή με αποστολή email syllogos@minedu.gov.gr

 

Για την Ανακοίνωση Πατήστε ΕΔΩ.