Ψήφισμα 'Εκτακτης Γενικής Συνέλευσης της 13.12.2018

ΨΗΦΙΣΜΑ

ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΤΗΣ 13.12.2018

Σήμερα, Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου 2018, μετά την ενημέρωση του Δ.Σ. του Συλλόγου Υπαλλήλων της Κεντρικής Υπηρεσίας του ΥΠΠΕΘ από την πολιτική ηγεσία (μέσω του Γ.Γ.) και την έκδοση σχετικού δελτίου τύπου του ΥΠΠΕΘ, συνεκλήθη Έκτακτη Γενική Συνέλευση του Συλλόγου στην αίθουσα Ζακλίν ντε Ρομιγί.

Με απόλυτη πλειοψηφία των παρόντων  (6 κατά), υιοθετήθηκε το εξής ψήφισμα:

Σε συνέχεια της χθεσινής μαζικής κινητοποίησης, της γραπτής δέσμευσης του Υπουργού και της προφορικής δέσμευσης του Γ.Γ. ενώπιον της σημερινής Γ.Σ., αποφασίζουμε την προσωρινή αναστολή των κινητοποιήσεων, υπό τους όρους ότι:

1. Δεν θα υπάρξει καμία μετακίνηση υπηρεσιών του Υπουργείου εκτός κτιρίου (ολική ή/και μερική).

2. Ματαιώνονται οριστικά οι όποιοι σχεδιασμοί της πολιτικής ηγεσίας του ΥΠΠΕΘ για λειτουργία παράλληλων δομών υπηρεσιών του Υπουργείου.

3. Η επικείμενη εσωτερική χωροταξική ανακατανομή θα γίνει δίκαια, ορθολογικά, χωρίς διακριτική μεταχείριση, κατόπιν παρουσίασης συνολικού σχεδίου (για όλα τα γραφεία του κτιρίου), το οποίο θα έχει επεξεργαστεί η Δ/νση Τεχνικών Υπηρεσιών μετά από συνεννόηση με τους υπηρεσιακούς παράγοντες και με παράλληλη ενημέρωση των εκπροσώπων των εργαζομένων. Στο πλαίσιο αυτό, απαιτούμε την επανεκκίνηση της διαδικασίας και την ανάκληση του σχετικού ηλεκτρονικού μηνύματος που εστάλη από σύμβουλο του Υπουργού στους προϊσταμένους Γενικών Διευθύνσεων. 

  ΤΟ ΠΡΟΕΔΡΕΙΟ ΤΗΣ Γ.Σ

Για την Ανακοίνωση Πατήστε ΕΔΩ.