Εκδήλωση με θέμα τον Καρκίνο του Μαστού

Σας  ενημερώνουμε ότι ο Σύλλογος μας και ο Σύλλογος της Γ.Γ.Α. την Δευτέρα 4 Φεβρουαρίου 2019 και ώρα  10:00 π.μ., στην αίθουσα Jacqueline de Romilly,  θα πραγματοποιήσει εκδήλωση με θέμα τον Καρκίνο του Μαστού. Η εκδήλωση γίνεται με την συνεργασία του Πανελλήνιου Συλλόγου Γυναικών με καρκίνο του μαστού, ο οποίος   θα  διαθέσει αφιλοκερδώς τους εισηγητές καθώς και το ενημερωτικό υλικό, κατά την ημέρα της εκδήλωσης.

Στόχος της διοργάνωσης είναι η έγκυρη ενημέρωση των συμμετεχόντων γυναικών για την πρόληψη και έγκαιρη διάγνωση του καρκίνου του μαστού, καθώς και η κινητοποίηση τους για τακτικό προληπτικό έλεγχο.

Σε όλους τους συμμετέχοντες θα διανεμηθεί  έντυπο ενημερωτικό υλικό πρόληψης.   

 

Θα γίνουν τρείς θεματικές  ομιλίες

  1. Πρόληψη και έγκαιρη διάγνωση του καρκίνου του μαστού (Θανάσης Χαλαζωνίτης, Ακτινολόγος, Συντονιστής Διευθυντής Ακτινολογικού Τμήματος Νοσοκομείο ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ)
  2. Ανασταλτικοί παράγοντες πρόληψης  (Ελένη Λέκα, Κοινωνική Λειτουργός, Υπεύθυνη Εκδηλώσεων Πρόληψης – Ενημέρωσης  Πανελληνίου Συλλόγου ΑΛΜΑ ΖΩΗΣ)
  3. Προσωπική εμπειρία με τον καρκίνο του μαστού (Κούλα Κοκονέζη, Εθελόντρια Πανελληνίου Συλλόγου ΑΛΜΑ ΖΩΗΣ) 

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

            Ο Πρόεδρος                                                                                           Η Γενική Γραμματέας

Κώστας Κοτζαμπασάκης                                                                                      Τόνια Μητσοτάκη