Κινητοποίηση για τον 13ο – 14ο μισθό

Κινητοποίηση για τον 13ο – 14ο μισθό και για τα Β.Α.Ε.
Τρίτη 5 Μαρτίου 2019, ώρα 12.30 μ.μ.,
Υπουργείο Οικονομικών

Το Δ.Σ. του Συλλόγου μας με ομόφωνη απόφαση στηρίζει και συμμετέχει στην Παναττική Στάση Εργασίας που κήρυξε η Α.Δ.Ε.Δ.Υ. από τις 12:00 πμ έως τη λήξη του ωραρίου την Τρίτη 5 Μαρτίου 2019 και καλεί όλους τους εργαζόμενους μέλη του συλλόγου του να δώσουν το «παρών» στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας που θα πραγματοποιηθεί στις 12.30 μ.μ. στο Υπουργείο Οικονομικών (Νίκης 5-7, Αθήνα).

Συνάδελφοι

Μετά την άρνηση του Υπουργού Οικονομικών να συναντηθεί με την Α.Δ.Ε.Δ.Υ. (αίτημα που εκφράστηκε εγγράφως εδώ και ένα μήνα, αλλά και κατά την πρόσφατη κινητοποίησή μας στις 6 Φεβρουαρίου 2019 για τα Β.Α.Ε.) για τα ζητήματα του 13ου και του 14ου μισθού και των Β.Α.Ε., η Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. αποφάσισε νέα κινητοποίηση για την Τρίτη 5 Μαρτίου στο Υπουργείο Οικονομικών.

Διεκδικούμε:

  1. Χορήγηση του 13ου και του 14ου μισθού από 01/01/13 σε όλους τους Δημοσίους Υπαλλήλους με πολιτική απόφαση της κυβέρνησης. Δεν μπορεί η χώρα να γίνει ένα απέραντο δικαστήριο για τη διεκδίκηση του αυτονόητου.
  2. Άμεση επανανομοθέτηση του 13ου και του 14ου μισθού στα επίπεδα του 2010 (ένας μισθός τα Χριστούγεννα, ½ μισθού το Πάσχα, ½ μισθού επίδομα αδείας), πριν τις περικοπές των μνημονίων.

Η Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. κηρύσσει Παναττική στάση εργασίας σε όλο το δημόσιο την Τρίτη 5 Μαρτίου 2019 από τις 12.00 μ.μ. έως τη λήξη του ωραρίου και καλεί όλους τους εργαζόμενους του Λεκανοπεδίου να δώσουν το «παρών» στη συγκέντρωση που θα γίνει την ίδια μέρα στις 12.30 μ.μ. στο Υπουργείο Οικονομικών (Νίκης 5-7, Αθήνα). Εξυπακούεται ότι η στάση εργασίας ισχύει και για τα Νομαρχιακά Τμήματα που θα κάνουν αντίστοιχες δράσεις.

Όλοι στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας για να πιέσουμε ακόμα περισσότερο για τη χορήγηση του 13ου και του 14ου μισθού.

Για τη σχετική ανακοίνωση της ΑΔΕΔΥ πατήστε εδώ

Για τη σχετική ανακοίνωση πατήστε εδώ

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

 

Κώστας Κοτζαμπασάκης

Η ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

 

Τόνια Μητσοτάκη