Κάρτες ΟΑΣΑ 2019

Συνάδελφοι,

Σε συνέχεια του από 11-2-2019 μηνύματός μας, σας γνωρίζουμε ότι στις 28-2-2019 στείλαμε στην ΑΔΕΔΥ τα στοιχεία των συναδέλφων που είχαν υποβάλλει αίτηση, πληρώνοντας το αντίστοιχο αντίτιμο, για προμήθεια κάρτας απεριορίστων διαδρομών του ΟΑΣΑ για το 2019.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση της ΑΔΕΔΥ:

"η Α.Δ.Ε.Δ.Υ., προωθεί όλα τα σχετικά στον Ο.Α.Σ.Α., ο οποίος πλέον, αναλαμβάνει να ενημερώσει το σύστημα και αφότου ενημερωθεί το σύστημα, ο κάθε κάτοχος ηλεκτρονικής κάρτας, θα πρέπει να μεταβεί στα εκδοτήρια εισιτηρίων των σταθμών Μετρό, Τραμ κ.τ.λ. και αφού τοποθετήσει την κάρτα του στο εκδοτικό μηχάνημα, θα πατήσει την επιλογή «ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ» και θα ενεργοποιηθεί αυτόματα η κάθε ηλεκτρονική κάρτα.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Το χρονικό περιθώριο για «ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ», ώστε να περαστεί το κόμιστρο στην κάρτα, είναι ένας μήνας από την φόρτιση ή επαναφόρτιση της.

Σύμφωνα με τον Ο.Α.Σ.Α., σε περίπτωση που ο κάτοχος δεν έχει προλάβει να κάνει «ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ» και χάσει την κάρτα του χάνει το κόμιστρο. Μεταβιβάσεις και αναβαθμίσεις καρτών δεν μπορούν να πραγματοποιηθούν.

Σημείωση: μετά την ολοκλήρωση της παραπάνω διαδικασίας όλοι οι κάτοχοι ηλεκτρονικών καρτών θα πρέπει να μεταβούν στο πλησιέστερο μηχάνημα έκδοσης εισιτηρίων των σταθμών Μετρό (μέσα σε ένα μήνα από την ημερομηνία φόρτισης ή επαναφόρτισης των καρτών τους) και θα προβούν στα παρακάτω βήματα:

Βήμα 1ο: Πατάμε την επιλογή: Ελληνική σημαία.

Βήμα 2ο: Μετά πατάμε την επιλογή: «Επιδότηση».

Βήμα 3ο: Τοποθετούμε την ηλεκτρονική κάρτα στην μπροστινή θήκη του ηλεκτρονικού μηχανήματος και πατάμε την επιλογή: «ΟΚ».

Βήμα 4ο: Ξεκινάει η διαδικασία φόρτισης, βγαίνει πρώτα η απόδειξη και συνεχίζει να φορτίζει η κάρτα.

Βήμα 5ο: Αφαιρούμε την κάρτα όταν μας ενημερώσει το μηχάνημα και κρατάμε την απόδειξη."

Επομένως, σας προτείνουμε από την Τρίτη 5-3-2019 να προβείτε στις παραπάνω ενέργειες προκειμένου να ολοκληρώστε τις απαραίτητες διαδικασίες φόρτισης της κάρτας σας.

Για οποιοδήποτε πρόβλημα σας προκύψει παρακαλούμε όπως μας ενημερώσετε άμεσα.

Για το ΔΣ του Συλλόγου

Ο υπεύθυνος των καρτών και Αντιπρόεδρος

Αθανάσιος Ρούσκας