Ανακοίνωση για νέα προκύρηξη Διευθυντών

Με έκπληξη πληροφορηθήκαμε ότι ο Υπουργός χωρίς καμία επίσημη εξήγηση, προχώρησε σε νέα προκήρυξη κάλυψης θέσεων ευθύνης επιπέδου Διευθυντών του ΥΠΠΕΘ! Η νέα προκήρυξη έχει ακριβώς το ίδιο περιεχόμενο με την αρχική και το μόνο που αλλάζει είναι ότι μετακυλίει όλα τα ενδιάμεσα στάδια μέσα στην καρδιά του καλοκαιριού!

Δεν θέλουμε να πιστέψουμε ότι ο Υπουργός μεθοδεύει την κάλυψη των θέσεων των Διευθύνσεων καθώς και να γίνουν οι συνεντεύξεις κατακαλόκαιρο, τον Αύγουστο, εκβιάζοντας τους υπαλλήλους με ανατροπή του οικογενειακού τους προγραμματισμού. Και όλα αυτά παραμονές εθνικών εκλογών!

Παιχνίδια προεκλογικά οι εργαζόμενοι δεν δέχονται κύριε Υπουργέ!

Επισημαίνουμε ότι η αναίτια και άρα μη νόμιμη έκδοση νέας πρόσκλησης δημιουργεί εύλογα ερωτήματα τόσο των ήδη υποψηφίων όσο και όλων των συναδέλφων για το σύννομο των διαδικασιών, άρα και της τελικής κρίσης επί των θέσεων ευθύνης σε επίπεδο Διευθυντών.

Η εν λόγω ενέργειά σας, κλονίζει την εμπιστοσύνη του πολίτη και των εργαζομένων ως προς τη Διοίκηση, πλήττει άμεσα και ευθέως τα δικαιώματα των συναδέλφων και των συνυποψηφίων που έχουν ήδη υποβάλει αίτηση με την αρχική προκήρυξη και

δημιουργεί περίεργες καταστάσεις λαμβάνοντας υπόψη ότι μπορούν να υποβληθούν νέες αιτήσεις και επιπλέον δικαιολογητικά, καθώς και ότι διαστρεβλώνεται όλη η διαδικασία επειδή με τη λήξη των αιτήσεων της αρχικής πρόσκλησης δεν φροντίσατε να μη διαρρεύσει ο αριθμός των υποψηφιοτήτων που υποβλήθηκε για κάθε θέση, δημιουργώντας εύλογα υπόνοιες για την αξιοπιστία όλης της διαδικασίας!

Μετά τα ανωτέρω ζητούμε να μας εξηγήσετε γιατί εκδώσατε νέα προκήρυξη και να δεσμευθείτε ότι η διαδικασία επιλογής Διευθυντών θα γίνει με νόμιμο και ομαλό τρόπο και όχι εκβιαστικό για τους εργαζόμενους και τους υποψήφιους!

Για την Ανακοίνωση Πατήστε ΕΔΩ.