Καταγγελία για CAMP 2019

Συνάδελφοι, Συναδέλφισσες

Σας ενημερώνουμε ότι, με ομόφωνη απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου, δεν θα πραγματοποιηθεί για το τρέχον έτος 2019 το θερινό CAMP στο Γυμναστήριο Καισαριανής (ΝΗΑΡ ΗΣΤ) που διοργάνωνε ο σύλλογος με επιτυχία τα προηγούμενα χρόνια για τα παιδιά των υπαλλήλων, παρά τις επίμονες προσπάθειες του για την οργάνωση, στελέχωση και λειτουργία του.

Η εμμονή της πολιτικής ηγεσίας να μη λάβει υπόψη της συγκεκριμένη πρόταση του Συλλόγου μας (αρ. πρωτ. 55/6-6-2019) για την απόσπαση 4 στελεχών με τα απαραίτητα προσόντα που θα διασφάλιζαν την ασφαλή μετακίνηση, επιτήρηση και απασχόληση των παιδιών και η τελική απόφασή της για την απόσπαση 2 μόνο στελεχών (μίας γυμνάστριας και ενός διοικητικού υπαλλήλου), καθιστά αδύνατη τη λειτουργία του φετινού CAMP, για λόγους ασφαλείας.

Η ευθύνη γι' αυτή την εξέλιξη βαρύνει αποκλειστικά και μόνο την πολιτική ηγεσία, που για μία ακόμη φορά δεν συνεργάστηκε με τον Σύλλογο των εργαζομένων  και δεν έλαβε υπόψη της την εισήγηση του, αναγκάζοντας έτσι τους γονείς – συναδέλφους να αναζητήσουν τρόπους απασχόλησης των παιδιών τους κατά τους θερινούς μήνες στην ιδιωτική πρωτοβουλία !!!

Ελπίζουμε και ευχόμαστε η πολιτική ηγεσία να μην ακολουθήσει την ίδια  τακτική και για τη στελέχωση της ομάδας εργασίας για την κατασκήνωση.

Για τη σχετική ανακοίνωση πατήστε εδώ

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

 

 

Κώστας Κοτζαμπασάκης

Η ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

 

 

Τόνια Μητσοτάκη