Παράδοση δωροεπιταγών

Συνάδελφοι

Με απόφαση του ΔΣ του Συλλόγου κατά πλειοψηφία σας γνωρίζουμε ότι για την ετήσια χριστουγεννιάτικη δράση του Συλλόγου, αντί της πραγματοποίησης παιδικής θεατρικής παράστασης λόγω κορωνοιοΰ, θα δοθούν δωροεπιταγές για τα παιδιά (πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης) των συναδέλφων-μελών του Συλλόγου μας (ταμειακώς εντάξει).

Για το λόγο αυτό ο Σύλλογος προμηθεύτηκε δωροεπιταγές από την εταιρεία «Γ.Ν. ΜΟΥΣΤΑΚΑΣ ΑΕΒΕ» και θα τις διανείμει το επόμενο χρονικό διάστημα από Δευτέρα 4-1-2021. Η παραλαβή τους θα γίνεται από το γραφείο του Συλλόγου (0043) κατά τις ώρες 11-12 π.μ., για αποφυγή συγχρωτισμού λόγω κορωνοιοΰ.

Επισημαίνουμε τα ακόλουθα για την ορθή χρήση των δωροεπιταγών:

1.Ο κάτοχος πρέπει να εξαντλήσει το ποσό της δωροεπιταγής εφάπαξ και όχι τμηματικά, µε αγορές από το σύνολο των προϊόντων που διατίθενται στα φυσικά καταστήματα της εταιρείας Γ.Ν. ΜΟΥΣΤΑΚΑΣ ΑΕΒΕ, μέχρι την αναγραφόμενη ημερομηνία λήξης.

2.Η δωροεπιταγή δεν ανταλλάσσεται µε χρήματα καθώς και δεν αποδίδεται υπόλοιπο (σε ευρώ) το οποίο, πιθανότατα, µπορεί να προκύψει από μη εξαργύρωση του συνόλου της ονοµαστικής της αξίας.

3.Η δωροεπιταγή µπορεί να χρησιμοποιηθεί σε περιόδους εκπτώσεων και λοιπών προσφορών, χωρίς όμως να λαμβάνει επιπλέον έκπτωση ο κάτοχός της. Ειδικότερα, για τα συγκεκριμένα προϊόντα ισχύει η αρχική (πριν από την έκπτωση-πρόσφορα) τιμή.

Σας ευχόμαστε ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ με υγεία, προσωπική και οικογενειακή ευτυχία.

Για την Ανακοίνωση Πατήστε ΕΔΩ.