Παράδοση δωροεπιταγών

Συνάδελφοι

Σε συνέχεια της από 30-12-2020 (αρ. πρωτ. ΣΥΚΥΠ 59/30-12-2020) ανακοίνωσής μας για την ετήσια χριστουγεννιάτικη δράση του Συλλόγου (χορήγηση δωροεπιταγών για τα παιδιά των συναδέλφων-μελών του Συλλόγου μας) σας ενημερώνουμε ότι παραλάβαμε τη δεύτερη παρτίδα των δωροεπιταγών από την εταιρεία «Γ.Ν. ΜΟΥΣΤΑΚΑΣ ΑΕΒΕ».

Για το λόγο αυτό όσοι συνάδελφοι δήλωσαν τον αριθμό των παιδιών τους και δεν έχουν παραλάβει τις δωροεπιταγές παρακαλούνται όπως προσέλθουν στο γραφείο του Συλλόγου (0043) κατά τις ώρες 11-12 π.μ., για αποφυγή συγχρωτισμού λόγω κορωνοϊού.

Υπενθυμίζουμε τα ακόλουθα για την ορθή χρήση των δωροεπιταγών:

1.Ο κάτοχος πρέπει να εξαντλήσει το ποσό της δωροεπιταγής εφάπαξ και όχι τμηματικά, µε αγορές από το σύνολο των προϊόντων που διατίθενται σταφυσικά καταστήματα της εταιρείας Γ.Ν. ΜΟΥΣΤΑΚΑΣ ΑΕΒΕ, μέχρι την αναγραφόμενη ημερομηνία λήξης.

2.Η δωροεπιταγή δεν ανταλλάσσεται µε χρήματα καθώς και δεν αποδίδεται υπόλοιπο (σε ευρώ) το οποίο, πιθανότατα, µπορεί να προκύψει από μη εξαργύρωση του συνόλου της ονοµαστικής της αξίας.

3.Η δωροεπιταγή µπορεί να χρησιμοποιηθεί σε περιόδους εκπτώσεων και λοιπών προσφορών, χωρίς όμως να λαμβάνει επιπλέον έκπτωση ο κάτοχός της. Ειδικότερα, για τα συγκεκριμένα προϊόντα ισχύει η αρχική (πριν από την έκπτωση-πρόσφορα) τιμή.

Για την Ανακοίνωση Πατήστε ΕΔΩ.