Οργάνωση λειτουργίας “Camp”, για τα παιδιά των υπαλλήλων της Κ.Υ. του ΥΠ.ΑΙ.Θ.

Ο Σύλλογος μας ενημερώνει τους υπηρετούντες γονείς (διοικητικούς και αποσπασμένους) στην Κεντρική Υπηρεσία του ΥΠ.ΑΙ.Θ. ότι, σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Φυσικής Αγωγής του ΥΠ.ΑΙ.Θ., προχωράει στην οργάνωση για τη λειτουργία Camp στοΔημόσιο Πρότυπο Παιδικό Γυμναστήριο Καισαριανής, για μαθητές που φοίτησαν στο τρέχον σχολικό έτος στις τάξεις Γ’, Δ’, Ε’ και ΣΤ’ Δημοτικού και Α’ Γυμνασίου. Για τη λειτουργία του απαραίτητη προϋπόθεση είναι να υπάρχει συμμετοχή άνω των 15 μαθητών/τριών. Η έναρξη λειτουργίας προβλέπεται για μετά τη λήξη των μαθημάτων στα σχολεία της χώρας,

Η συμμετοχή των μαθητών/τριών θα είναι δωρεάν.

Οι προτεινόμενες περίοδοι λειτουργίας είναι οι ακόλουθες:

Α’ περίοδος από 28 Ιουνίου έως 2 Ιουλίου 2021,

Β’ περίοδος από 5 Ιουλίου έως 9 Ιουλίου 2021,

Γ’ περίοδος από 12 Ιουλίου έως 16 Ιουλίου 2021.

Στο Camp θα πραγματοποιούνται αθλητικές δράσεις και γνωριμία με καινοτόμα και μη διαδεδομένα αθλήματα, από καθηγητές φυσικής αγωγής.

Η μετακίνηση των συμμετεχόντων θα γίνει με ευθύνη του Συλλόγου.

Οι ενδιαφερόμενοι εργαζόμενοι-γονείς της Κ.Υ του ΥΠ.ΑΙ.Θ. θα πρέπει να δηλώσουν τη συμμετοχή των παιδιών τους, το αργότερο μέχρι την Τρίτη 22 Ιουνίου 2021, αποστέλλοντας μήνυμα στο email του Συλλόγου:syllogos@minedu.gov.grΣτο μήνυμα οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να αναγράφουν τις ακόλουθες πληροφορίες: ονοματεπώνυμο γονέα-υπαλλήλου, Τμήμα που υπηρετεί, ονοματεπώνυμο παιδιών και οι τάξεις που φοιτούν το τρέχον σχολικό έτος, περίοδοι συμμετοχής, τηλέφωνο εσωτερικό και κινητό.

Την Τετάρτη 23 Ιουνίου θα ακολουθήσει νέα ανακοίνωση για την οριστικοποίηση της λειτουργίας του “Camp„ και εφόσον συμπληρωθεί ο ελάχιστος αριθμός συμμετοχών.

 

Για την Ανακοίνωση Πατήστε ΕΔΩ.