Αίτηση Συμμετοχής υπαλλήλων στην ομάδα λειτουργίας των καταλυμάτων του Υ.ΠΑΙ.Θ

Συνάδελφοι,

Μετά από σχετική ενημέρωση που είχαμε από τις αρμόδιες υπηρεσίες του Υπουργείου μας σας γνωρίζουμε ότι θα λειτουργήσουν και φέτος οι κατασκηνώσεις του Αγίου Ανδρέα Νέας Μάκρης Αττικής (Ζούμπερι, Λ. Ποσειδώνος), στις οποίες θα φιλοξενηθούν τα ταμειακώς εντάξει μέλη του Συλλόγου μας. Την ευθύνη οργάνωσης και διοίκησης την αναλαμβάνει το Δ.Σ. της κατασκήνωσης που συγκροτήθηκε με τη με αρ. πρωτ. 70644/Α2/15-6-2021 (ΑΔΑ: ΨΘ3Ε46ΜΤΛΗ-ΒΚΗ) Υπουργική Απόφαση. Το έργο της υποστηρίζεται από Ομάδα Λειτουργίας που αποτελείται από διοικητικούς και εκπαιδευτικούς που διατίθενται για το λόγο αυτό. Πιθανή ημερομηνία διάθεσής τους είναι από 1 Ιουλίου 2021 έως και 19 Σεπτεμβρίου 2021, συνεχόμενα ή τμηματικά (οι ημερομηνίες ενδέχεται να τροποποιηθούν, κατόπιν σχετικής απόφασης). Το διάστημα της διάθεσης μπορεί να είναι για όλη την περίοδο ή μέρος αυτής, ανάλογα με την διαθεσιμότητα των υπαλλήλων και τη δυνατότητα της υπηρεσίας τους.

Οι συμμετέχοντες στην Ομάδα θα έχουν συγκεκριμένες αρμοδιότητες, τις οποίες οφείλουν να τηρούν για την εύρυθμη λειτουργία των καταλυμάτων. Θα πρέπει να βρίσκονται στον εν λόγω χώρο τουλάχιστον δύο μέρες πριν την έναρξη των κατασκηνωτικών περιόδων για οργανωτικά θέματα της κατασκήνωσης. Επίσης, ΟΛΟΙ οι συμμετέχοντες θα πρέπει να παραβρεθούν σε προγενέστερη ημερομηνία από την ημερομηνία έναρξης της πρώτης κατασκηνωτικής περιόδου, προκειμένου να προβούν στις αναγκαίες προεργασίες για τη λειτουργία των καταλυμάτων.

Για το λόγο αυτό και για το μέρος που αφορά τη συμμετοχή των μελών του Συλλόγου μας, παρακαλούμε όπως συμπληρώσετε την επισυναπτόμενη «Αίτηση - δήλωση για συμμετοχή στην Ομάδα Λειτουργίας των καταλυμάτων» και να την αποστείλετε έως τηνΤετάρτη 23 Ιουνίου 2021, με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο στο email του Συλλόγου: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. (υπεύθυνοι: κ.κ. Ρούσκας, Βολάνη). Η εν λόγω αίτηση πρέπει να συνοδεύεται από τη σύμφωνη γνώμη του προϊσταμένου σας (υπογραφή και σφραγίδα).Παρακαλούμε να μας δηλώσετε το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα που επιθυμείτε να διατεθείτε στο χώρο των καταλυμάτων, προκειμένου οι αιτήσεις σας να διαβιβαστούν στο Δ.Σ. των καταλυμάτων προς έγκριση.

Με νεότερη ανακοίνωση θα σας ενημερώσουμε λεπτομερώς για τις κατασκηνωτικές περιόδους, για την υποβολή αίτησης συμμετοχής των παραθεριστών, αλλά και για τους όρους και τις προϋποθέσεις συμμετοχής.

Για την Ανακοίνωση Πατήστε ΕΔΩ.