Οργάνωση λειτουργίας “Camp”στο Δημόσιο Πρότυπο Παιδικό Γυμναστήριο Καισαριανής, για τα παιδιά των υπαλλήλων της Κ.Υ. του ΥΠ.ΑΙ.Θ.

Σε συνέχεια της με αρ. πρωτ. 29/16-6-2021 σχετικής ανακοίνωσής μας και μετά τον έλεγχο των αιτήσεων των ενδιαφερομένων υπαλλήλων διαπιστώσαμε ότι υπάρχει ικανός αριθμός συμμετοχών, προκειμένου να πραγματοποιηθούν και οι τρεις (3) περίοδοι του «Camp».

Το κόστος συμμετοχής του λεωφορείου για τη μεταφορά των παιδιών κυμαίνεται από 30 έως 40 ευρώ την εβδομάδα για κάθε παιδί, ανάλογα με τον αριθμό των συμμετοχών ανά περίοδο. Επίσης, θα πρέπει να συνοδεύουν τα παιδιά στο λεωφορείο δύο (2) τουλάχιστον γονείς καθημερινά.

Για το λόγο αυτό παρακαλούμε το αργότερο έως αύριο Πέμπτη 24-6-2021, 14:00 μμ., να μας επιβεβαιώσετε την επιθυμία σας για τις περιόδους συμμετοχής των παιδιών σας στο «Camp», γνωρίζοντας ότι το κόστος μεταφοράς θα επιβαρύνει τον κάθε γονέα και να μας δηλώσετε τις ημέρες που θα μπορέσετε να συνοδεύσετε τα παιδιά στο πούλμαν, προκειμένου να βγει εβδομαδιαίο πρόγραμμα συνοδών και να δοθεί υπηρεσιακή άδεια στους ανωτέρω.

Την Πέμπτη 24-6-2021 ή την Παρασκευή 25-6-2021 το αργότερο θα σας δοθεί η τελική ανακοίνωση με το εβδομαδιαίο πρόγραμμα του «Camp» και αναλυτικές οδηγίες.

Για την Ανακοίνωση Πατήστε ΕΔΩ.