Ανακοίνωση Λειτουργίας Καταλυμάτων 2021

Συνάδελφοι,

Σας ενημερώνουμε ότι το Δ.Σ. των καταλυμάτων, που συγκροτήθηκε με την υπ. αριθμ. 70644/Α2/15-06-2021 (ΑΔΑ: ΨΘ3Ε46ΜΤΛΗ-ΒΚΗ) Υπουργική Απόφαση, στην από 23-6-2021 συνεδρίασή του όρισε ως περίοδο λειτουργίας των καταλυμάτων: από 11-7-2021 έως και 15-9-2021. Επίσης, όρισε τις κατασκηνωτικές περιόδους ως ακολούθως:

1η - Κυριακή 11 Ιουλίου έως και Κυριακή 25 Ιουλίου 2021

2η - Δευτέρα 26 Ιουλίου έως και Κυριακή 08 Αυγούστου 2021

3η - Δευτέρα 09 Αυγούστου έως και Κυριακή 22 Αυγούστου 2021

4η - Δευτέρα 23 Αυγούστου έως και Κυριακή 05 Σεπτεμβρίου 2021

5η - Δευτέρα 06 Σεπτεμβρίου έως και Τετάρτη 15 Σεπτεμβρίου 2021

Η άφιξη και η αναχώρηση θα γίνεται αυστηρά έως τις 14:00 το μεσημέρι. Οι συνάδελφοι θα πρέπει κατά την άφιξη στο χώρο των καταλυμάτων να προσκομίσουν την αστυνομική τους ταυτότητα.

Προσοχή: Η είσοδος στην κατασκήνωση θα γίνεται αυστηρά και μόνο:

α) με την επίδειξη του Πιστοποιητικού Εμβολιασμού ή

β) με την επίδειξη βεβαίωσης αρνητικού self-test τελευταίου 24ώρου,

στην είσοδο της κατασκήνωσης.

Τα καταλύματα του Αγ. Ανδρέα αποτελούνται από σύνολο ανεξάρτητων κλιματιζόμενων οικίσκων δυναμικότητας έως 4 κλινών, με ψυγείο και WC, όπου θα φιλοξενηθούν οι συνάδελφοι μας με τα μέλη της οικογένειάς τους.

Σας εφιστούμε την προσοχή ότι την ευθύνη του κάθε οικίσκου την έχει ο συνάδελφος που τον χρεώνεται.

Τέλος, σας γνωρίζουμε ότι οι οικίσκοι βρίσκονται στην παραλία Ζούμπερι Αγίου Ανδρέα, δίπλα στην αμμώδη φυσική παραλία εντός πευκοδάσους υψηλού κάλλους. Οι εγκαταστάσεις είναι περιφραγμένες και διαθέτουν χώρους στάθμευσης αυτοκινήτων, χώρους με στέγαστρα και κοινόχρηστο χώρο με ηλεκτρικές κουζίνες για την παρασκευή φαγητού, καθότι τα οικήματα δεν διαθέτουν κουζίνα και απαγορεύεται αυστηρώς η παρασκευή φαγητού με τη χρήση υγραερίου (γκαζάκια και φιάλες).

Επίσης, σας γνωρίζουμε ότι θα πρέπει να φέρετε μαζί σας κλινοσκεπάσματα και διάφορα είδη καθαρισμού (κουβά, σφουγγαρίστρα, σκούπα, υγρά καθαρισμού με εξαίρεση τη χλωρίνη κλπ) απαραίτητα για τον καθαρισμό του οικίσκου σας.

Κατόπιν των ανωτέρω, σας καλούμε να συμπληρώσετε τη συνημμένη αίτηση, στην οποία πρέπει να δηλώσετε:

1) την περίοδο διαμονής που σας ενδιαφέρει (επιλογή μιας μόνο περιόδου)

2) τον αριθμό των ατόμων της οικογένειάς σας (γονείς και παιδιά)

Οι αιτήσεις θα υποβάλλονται στο γραφείο του Συλλόγου το αργότερο μέχρι και την Δευτέρα 05-07-2021 (ώρες 10:30 π.μ. - 12:00 μ.μ.), μαζί με το ποσό των 10,00 ευρώ.

Αιτήσεις μετά την παραπάνω ημερομηνία δεν θα γίνουν δεκτές.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Κάθε μέλος με την οικογένεια του δικαιούται έναν οικίσκο. Δεύτερος οικίσκος επιτρέπεται αυστηρά και μόνο σε πολύτεκνες και τρίτεκνες οικογένειες.

Σε περίπτωση μεγάλης ζήτησης οικίσκων σε μια περίοδο κι εφόσον δεν επαρκούν για την κάλυψη, θα προηγούνται οι πολύτεκνες και οι τρίτεκνες οικογένειες και οι οικογένειες με παιδιά, για τους λοιπούς ενδιαφερόμενους θα πραγματοποιείται κλήρωση.

Για την Ανακοίνωση Πατήστε ΕΔΩ.