ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ – ΑΠΟΧΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ – ΑΠΟΧΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ

Συνάδελφοι,

Σε συνέχεια των σχετικών αποφάσεων και ανακοινώσεων των συνδικαλιστικών οργάνων (Συλλόγου και ΑΔΕΔΥ) για συνέχιση της «ΑΠΕΡΓΙΑΣ – ΑΠΟΧΗΣ» από όλες τις διαδικασίες της αξιολόγησης, και δεδομένου ότι το επόμενο διάστημα καλούμαστε να συμπληρώσουμε τις εκθέσεις αξιολόγησης ως αξιολογούμενοι ή και ως αξιολογητές για το έτος 2020, το Δ.Σ. του Συλλόγου μας, που συνεδρίασε στις 3/9/2021, αποφάσισε ομόφωνα τη συνέχιση της απεργίας – αποχής από την αξιολόγηση.

Σας στέλνουμε υπόδειγμα ατομικού εντύπου δήλωσης συμμετοχής στην «απεργία-αποχή» από την αξιολόγηση.

Στον ακόλουθο σύνδεσμο (https://adedy.gr/synexisiapergiaapoxiajiologisi2020/) μπορείτε να δείτε τη σχετική απόφαση της ΑΔΕΔΥ. Ησυγκεκριμένη απόφαση πάρθηκε από το πρωτοβάθμιο Σωματείο μας λόγω έλλειψης ενημέρωσής μας από το δευτεροβάθμιο όργανό μας την ΟΣΕΚΔΥΠ, ως όφειλε.

Καλούμε όλους τους συναδέλφους:

  • Να απέχουν της διαδικασίας και να υποβάλουν εγκαίρως στο Γραφείο του Συλλόγου (καθημερινά 10:30-12:00) τις δηλώσεις συμμετοχής τους στην «απεργία-αποχή».
  • Να συνεχίσουν με μεγαλύτερη ένταση την συμμετοχή τους στην «απεργία-αποχή» από την αξιολόγηση.
  • Να μην βάλει κανείς πάνω από τα συμφέροντα των συναδέλφων και του συνδικαλιστικού κινήματος, προσωπικές του επιδιώξεις και φιλοδοξίες.

Καλούμε όλους τους προϊσταμένους να τοποθετηθούν στο πλάι των συναδέλφων, να μην δεχτούν να αποτελέσουν απεργοσπαστικό μηχανισμό.

Οι εργαζόμενοι μπορούμε να δώσουμε για μία ακόμη φορά μαζικά και δυναμικά την απάντησή μας, στους αντεργατικούς σχεδιασμούς και αυτής της κυβέρνησης

Για την Ανακοίνωση και Δήλωση Συμμετοχής Πατήστε ΕΔΩ.