Ενημέρωση Δράσεις ΔΣ

Συνάδελφοι,

Τις τελευταίες ημέρες παρουσιάστηκαν βλάβες στη θέρμανση με αποτέλεσμα να τοποθετηθούν κάδοι για τη συλλογή νερών λόγω διαρροής από τις σωληνώσεις της οροφής στο ισόγειο και σε άλλους χώρους, πράγμα απαράδεκτο για ένα σύγχρονο κτίριο. Σε επικοινωνία που είχαμε με την αρμόδια υπηρεσία (Δ/νση Τεχνικών Υπηρεσιών) για το γεγονός αυτό, ενημερωθήκαμε ότι γίνονται ενέργειες για την άμεση προμήθεια υλικών για την επισκευή τους. Θεωρούμε ότι θα είναι άμεση η αποκατάσταση της βλάβης για να βρεθούμε στη δυσάρεστη θέση να μείνουμε χωρίς θέρμανση μέσα στο χειμώνα! Επίσης, όπως σας είχαμε ενημερώσει τις προηγούμενες ημέρες για την επισκευή των τουαλετών, δεν υπάρχει καμία εξέλιξη!

Τέλος, σας ενημερώνουμε ότι έχουμε ζητήσει άμεση συνάντηση με τον κ. Κόπτση, Γενικό Γραμματέα ΠΕ, ΔΕ και ΕΑ ΥΠΑΙΘ, που έχει οριστεί υπεύθυνος σε θέματα COVID-19, γιατί παρατηρείται όλο το προηγούμενο διάστημα να υπάρχουν κρούσματα COVID-19 και να μην υπάρχει η σχετική ενημέρωσή αν τηρείται το πρωτόκολλο, προκειμένου να αποφευχθεί ο πανικός και η αβεβαιότητα λόγω διασποράς ψευδών ειδήσεων.

Απαιτούμε εδώ και τώρα την διενέργεια εβδομαδιαίων τεστ από κλιμάκιο του ΕΟΔΥ και απολυμάνσεων λόγω του μεγάλου αριθμού των εργαζομένων και της επιδείνωσης της πανδημίας.

Συνάδελφοι,

Θα σας ενημερώνουμε υπεύθυνα και αξιόπιστα για τις εξελίξεις στα ανωτέρω θέματα.

Για την Ανακοίνωση Πατήστε ΕΔΩ.