Τραπεζικές υπηρεσίες στο κτίριο της ΚΥ του Υπουργείου Παιδείας

Συνάδελφοι,
Σας κοινοποιούμε την από 4-1-2024 απάντηση της Εθνικής Τράπεζας στην από 21-12-2023 επιστολή του Συλλόγου μας:

Αξιότιμες κυρίες
Αξιότιμοι κύριοι,
σε απάντηση του ανωτέρω εγγράφου σας και στο πλαίσιο της αρμοδιότητας του Τομέα μας για διαχείριση θεμάτων πελατείας, επιθυμούμε αφενός να σας ευχαριστήσουμε για την εκτίμηση και εμπιστοσύνη που επιδεικνύετε προς την Τράπεζά μας αφετέρου να σας διαβεβαιώσουμε ότι καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια, έτσι ώστε να παρέχουμε στους πελάτες μας την απρόσκοπτη λειτουργία των ΑΤΜs’ της Τράπεζας.
Στο πλαίσιο αυτό διαβιβάσαμε την υπόθεσή σας στην αρμόδια Μονάδα της Τράπεζας προς άμεση εξέταση και σύμφωνα με την πληροφόρηση που μας παρασχέθηκε θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι, έχει ήδη δρομολογηθεί η εγκατάσταση μηχανήματος ΑΤΜ της Τράπεζας το επόμενο διάστημα εντός του Υπουργείου Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού επί της οδού Ανδρέα Παπανδρέου 37 στο Μαρούσι. Το εν λόγω μηχάνημα θα εξυπηρετεί αναλήψεις, καταθέσεις και κάθε είδους πληρωμές και μεταφορές για την εξυπηρέτηση των εργαζομένων του Υπουργείου.

Περαιτέρω και προς εξυπηρέτησή σας για το διάστημα αυτό, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι η Τράπεζα διαθέτει τρία (3) μηχανήματα εντός του Εμπορικού Κέντρου Mall στην οδό Ανδρέα Παπανδρέου 35.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση και παραμένουμε στη διάθεσή σας για οτιδήποτε χρειαστείτε, στο πλαίσιο των παρεχόμενων υπηρεσιών της Τράπεζας.
Με εκτίμηση,
ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ

Με εκτίμηση,
Ειρήνη Μανιού, Πρόεδρος
Βασιλική Καρκάνη, Γεν. Γραμματέας