ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

την Παρασκευή 11 Μαΐου 2018, ώρα 12.00

 Συνάδελφοι

            Το Δ.Σ. του Συλλόγου μας με ομόφωνη απόφαση, καλεί τους συναδέλφους να συμμετάσχουν στην Στάση Εργασίας που κήρυξε η Α.Δ.Ε.Δ.Υ. την Παρασκευή 11 Μαΐου από τις 12.00 μέχρι τη λήξη του ωραρίου.

 Ως εργαζόμενοι στο Δημόσιο διεκδικούμε:

 Μόνιμους διορισμούς ΤΩΡΑ

Κατάργηση των ελαστικών σχέσεων εργασίας

 ΟΛΕΣ και ΟΛΟΙ στην συγκέντρωση διαμαρτυρίας, την Παρασκευή, 11 Μαΐου 2018, ώρα 13.00 στα Προπύλαια και πορεία, για το θέμα των ελαστικών σχέσεων εργασίας (αναπληρωτές, συμβασιούχοι κλπ) στο Δημόσιο.

 Για την ανακοίνωση του Συλλόγου μας  πατήστε εδώ.

 Για το Δελτίο Τύπου ης ΑΔΕΔΥ πατήστε εδώ.

 Για την αφίσα  πατήστε εδώ.

 

Σας κοινοποιούμε ολόκληρη  την αίτηση ακύρωσης που καταθέσαμε από κοινού, ο Σύλλογος μας και η Ομοσπονδία   ( Ο.Σ.Ε.Κ.Δ.Υ.Π.)  ενώπιων του Συμβουλίου της Επικρατείας  (Γ’ Τμήμα)  ΚΑΤΑ Του Ελληνικού Δημοσίου, όπως νόμιμα εκπροσωπείται υπό του Υπουργού Παιδείας, ‘Έρευνας και Θρησκευμάτων

ΠΡΟΣ ΑΚΥΡΩΣΗ

Του υπ’ αρ. 18/2018 Προεδρικού Διατάγματος («Οργανισμός Υπουργείου Παιδείας, ‘Έρευνας και Θρησκευμάτων»), δημοσιευθέντος στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως δυνάμει του ΦΕΚ υπ’ αρ. τ. Α31/23-2-2018 και κάθε συναφούς με αυτό πράξης.

Για το διαβιβαστικό πατήστε εδώ.

Για την αίτηση ακύρωσης πατήστε εδώ.

 

Την Κυριακή 6 Μαίου  και ώρα 11:00 π.μ  θα πραγματοποιηθεί ξενάγηση  στο χώρο του ιστορικού κτιρίου  της Ακαδημίας Αθηνών με πρωτοβουλία του Συλλόγου μας και του Α/θμιου Συλλόγου της Ακαδημίας Αθηνών.

Επειδή θα δοθούν αναμνηστικά δώρα στους συμμετέχοντες στην ξενάγηση, από την Ακαδημία Αθηνών, παρακαλούμε όσοι επιθυμούν να δηλώσουν συμμετοχή μέχρι την Τετάρτη 2-5-2018, στα γραφεία του συλλόγου τηλ. 2058.

Ανώτερος αριθμός επισκεπτών 100 άτομα.

Όλοι οι  συμμετέχοντες στην ξενάγηση την Κυριακή 6 Μαίου  και ώρα 10:45 στην Κεντρική είσοδο του κτηρίου της Ακαδημίας Αθηνών