ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

          Eξανίσταμαι=θυμώνω και αντιδρώ πολύ έντονα σε κάτι που το θεωρώ τελείως απαράδεκτο(Λεξικό της Κοινής Νεοελληνικής Τριανταφυλίδη-Ινστιτούτο Νεοελληνικών Σπουδών του Α.Π.Θ.).

Αυτό ακριβώς είναι το ρήμα που εκφράζει  τι αισθάνονται οι εργαζόμενοι στο Υπουργείο σχετικά με τον Οργανισμό που προωθείτε.

Κύριε Υπουργέ, παρά τις διαβεβαιώσεις σας για το ότι σχετικά με τον Οργανισμό του Υπουργείου δεν θα προαποφασιστεί τίποτα πίσω από την πλάτη των εργαζομένων, συνεχίζετε  να μην ενημερώνετε τον Σύλλογο των εργαζομένων της  Κ.Υ.  για το θέμα αυτό.

Στις 11/12/2017 με έγγραφό μας σας ζητούσαμε για   πολλοστή φορά  συνάντηση  για τον Οργανισμό, και θεωρήσατε  περιττό ακόμα και να μας απαντήσετε, γιατί προφανώς γνωρίζετε  πως θα αντιταχθούμε σθεναρά σε κάθε είδους ρυθμίσεις που θα πλήττουν και το Υπουργείο και τους εργαζόμενους σε αυτό.

Η εμμονή σας για έναν ενιαίο Οργανισμό με τις Περιφερειακές Υπηρεσίες θα βλάψει και τη λειτουργία του ίδιου του Υπουργείου και τους εργαζόμενους. Γνωρίζουμε καλά ότι ενιαίος Οργανισμός συνεπάγεται και ενιαίο αριθμό θέσεων υπηρετούντων υπαλλήλων πανελλαδικά, ο οποίος με μια απλή υπουργική απόφαση θα μπορεί να ανακατανέμεται κατά το δοκούν. Δεν θα χρειάζονται καν ατομικά φύλλα πορείας για τους υπαλλήλους εκείνους που θα θέτουν το δημόσιο συμφέρον και τη νομιμότητα πάνω από όλα. Η ανακατανομή θέσεων απλώς θα τους φωτογραφίζει και θα τους απομακρύνει από τον Κ.Υ..

Δεν θα αφήσουμε ευκαιριακές ιδιοτελείς ρυθμίσεις να διαλύσουν ό,τι έχει απομείνει από τα Μνημόνια και τα Μεσοπρόθεσμα Προγράμματα.

Για άλλη μια φορά ζητούμε έναν σύγχρονο και αυτοτελή Οργανισμό για την Κ.Υ. ώστε το Υπουργείο να επιτελεί με το καλύτερο   δυνατό   τρόπο το έργο του, το  οποίο  δεν  ταυτίζεται με αυτό των Περιφερειακών Υπηρεσιών αλλά αλληλοσυμπληρώνεται.

Κάθε προσπάθεια ταύτισης του έργου και του προσωπικού του Υπουργείου με τις περιφερειακές του δομές θα μας βρει να την αντιμαχόμαστε δυναμικά.

 

Για την Ανακοίνωση Πατήστε ΕΔΩ.

Παρακαλούνται οι συνάδελφοι-μέλη μας (ταμειακά εντάξει) που επιθυμούν να αποκτήσουν μία από τις κάρτες του ΟΑΣΑ (ετήσια ή εξαμηνιαία) και τους έχει χορηγηθεί η νέα προσωποποιημένη ηλεκτρονική κάρτα, να καταθέσουν το σχετικό αντίτιμο στον παρακάτω λογαριασμό του Συλλόγου Υπαλλήλων της Κ.Υ. Υπουργείου Παιδείας:

(Εθνική Τράπεζα 614/001082-07) ή IBAN GR9401106140000061400108207

με αιτιολογία «κάρτες ΟΑΣΑ» (εμφανίζονται τα ονόματα Βολάνη Ελένη – Κοτζαμπασάκης Κωνσταντίνος)

και να προσκομίσουν την παρούσα αίτηση μαζί με το πρωτότυπο αποδεικτικό κατάθεσης στο γραφείο του Συλλόγου, αρ. 044 (τηλ. 2103442058), αποκλειστικά και μόνο μέχρι την Τρίτη 20 Φεβρουαρίου 2018 (ώρες 10πμ – 12πμ).

 Προσοχή: Μετά την Τρίτη 20 Φεβρουαρίου 2018 μην προβείτε σε καμιά κατάθεση στον παραπάνω λογαριασμό γιατί υπάρχει κίνδυνος να χαθούν τα χρήματα.

 Μέλη που έχουν οικονομική εκκρεμότητα με το Σύλλογο παρακαλούνται όπως επικοινωνήσουν με την Ταμεία του Συλλόγου κα Βολάνη, πριν προβούν σε κατάθεση χρημάτων.

Επισυνάπτουμε σχετική ανακοίνωση της ΑΔΕΔΥ και παρακαλούμε για την προσεκτική ανάγνωσή της και ειδικότερα το σημείο που αναφέρεται σε όσους επιθυμούν να εκδώσουν για πρώτη φορά την «ηλεκτρονική κάρτα» του ΟΑΣΑ.

Υπεύθυνος καρτών ΟΑΣΑ είναι το μέλος του Δ.Σ. Θανάσης Ρούσκας (τηλέφωνο 2103443443).

Συνάδελφοι,

Προκειμένου να συνεχιστούν οι νομικές ενέργειες (προσφυγή, ασφαλιστικά μέτρα), σας παρακαλούμε να μας αποστείλετε, άμεσα τα  στοιχεία  όσοι από  σας  συμμετείχατε  στην απεργία-αποχή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. από την αξιολόγηση   και υποβάλλατε  ή θα υποβάλλετε , με βάση τις προκηρύξεις που εκδόθηκαν ως τώρα, αίτηση για θέση Γενικού Διευθυντή σε κάποιο υπουργείο ή οργανισμό.

Τα στοιχεία να αποσταλούν συμπληρώνοντας τον συνημμένο πίνακα και με την σειρά μας θα το προωθήσουμε στην Α.Δ.Ε.Δ.Υ.

Για την Ανακοίνωση της ΑΔΕΔΥ Πατήστε ΕΔΩ.

Για την  Φόρμα στοιχείων προς αποστολή Πατήστε ΕΔΩ.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

 

Αύριο Τρίτη 13-2-2018, και ώρα 10:30 π.μ., στην αίθουσα εκδηλώσεων του Υπουργείου μας Jacqueline de Romilly, θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση για όλους τους εργαζόμενους στο κτήριο της κεντρικής υπηρεσίας του Υπουργείου Παιδείας, προκειμένου να παρουσιάσει την έκθεσή του που έχει σταλεί στα email σας και να απαντήσει σε ερωτήσεις σας ο κ. Κάππας Κωνσταντίνος, Καθηγητής και Διευθυντής του Εργαστηρίου Ιατρικής Φυσικής – Ακτινοφυσικής του Ιατρικού Τμήματος του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας και του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας, Υπεύθυνος Ακτινοπροστασίας, εντεταλμένος της Ελληνικής Επιτροπής Ατομικής Ενεργείας (ΕΕΑΕ) για τα ακαδημαϊκά εκπαιδευτικά και νοσηλευτικά Ιδρύματα της Θεσσαλίας.

Για την Ανακοίνωση Πατήστε ΕΔΩ.

Σας ανακοινώνουμε τα ονόματα των συναδέλφων που κληρώθηκαν κατά την εκδήλωση της κοπής Βασιλόπιτας του Συλλόγου μας και κέρδισαν το φλουρί.

ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΙ:

ΒΛΑΣΤΟΥ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

ΚΟΛΕΘΡΑ  ΜΑΡΙΑ

ΚΟΛΥΒΑ  ΒΑΣΙΛΙΚΗ

ΜΑΚΡΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ του ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ

ΠΑΠΑΊ’ΣΙΔΩΡΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ

ΠΡΕΠΗΣ  ΣΠΥΡΙΔΩΝΑΣ

ΣΚΑΛΚΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ

ΣΚΥΛΛΑΚΟΥ ΜΑΡΘΑ

ΣΟΥΓΚΑΡΗ ΑΡΕΤΗ

ΤΣΑΚΑΝΙΚΑ ΑΓΓΕΛΙΚΗ

    

     ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ:

ΚΡΗΤΙΚΟΥ ΑΓΑΘΗ

ΛΥΤΡΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΜΑΡΙΝΑ

ΧΑΣΚΟΥ ΚΑΛΛΙΟΠΗ

ΝΙΚΟΛΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΠΑΝΩΡΑΙΑ

 

Για την Ανακοίνωση Πατήστε ΕΔΩ.