Συνάδελφοι,

Σας ενημερώνουμε ότι το Δ.Σ. των καταλυμάτων, που συγκροτήθηκε με την υπ. αριθμ. 70644/Α2/15-06-2021 (ΑΔΑ: ΨΘ3Ε46ΜΤΛΗ-ΒΚΗ) Υπουργική Απόφαση, στην από 23-6-2021 συνεδρίασή του όρισε ως περίοδο λειτουργίας των καταλυμάτων: από 11-7-2021 έως και 15-9-2021. Επίσης, όρισε τις κατασκηνωτικές περιόδους ως ακολούθως:

1η - Κυριακή 11 Ιουλίου έως και Κυριακή 25 Ιουλίου 2021

2η - Δευτέρα 26 Ιουλίου έως και Κυριακή 08 Αυγούστου 2021

3η - Δευτέρα 09 Αυγούστου έως και Κυριακή 22 Αυγούστου 2021

4η - Δευτέρα 23 Αυγούστου έως και Κυριακή 05 Σεπτεμβρίου 2021

5η - Δευτέρα 06 Σεπτεμβρίου έως και Τετάρτη 15 Σεπτεμβρίου 2021

Η άφιξη και η αναχώρηση θα γίνεται αυστηρά έως τις 14:00 το μεσημέρι. Οι συνάδελφοι θα πρέπει κατά την άφιξη στο χώρο των καταλυμάτων να προσκομίσουν την αστυνομική τους ταυτότητα.

Προσοχή: Η είσοδος στην κατασκήνωση θα γίνεται αυστηρά και μόνο:

α) με την επίδειξη του Πιστοποιητικού Εμβολιασμού ή

β) με την επίδειξη βεβαίωσης αρνητικού self-test τελευταίου 24ώρου,

στην είσοδο της κατασκήνωσης.

Τα καταλύματα του Αγ. Ανδρέα αποτελούνται από σύνολο ανεξάρτητων κλιματιζόμενων οικίσκων δυναμικότητας έως 4 κλινών, με ψυγείο και WC, όπου θα φιλοξενηθούν οι συνάδελφοι μας με τα μέλη της οικογένειάς τους.

Σας εφιστούμε την προσοχή ότι την ευθύνη του κάθε οικίσκου την έχει ο συνάδελφος που τον χρεώνεται.

Τέλος, σας γνωρίζουμε ότι οι οικίσκοι βρίσκονται στην παραλία Ζούμπερι Αγίου Ανδρέα, δίπλα στην αμμώδη φυσική παραλία εντός πευκοδάσους υψηλού κάλλους. Οι εγκαταστάσεις είναι περιφραγμένες και διαθέτουν χώρους στάθμευσης αυτοκινήτων, χώρους με στέγαστρα και κοινόχρηστο χώρο με ηλεκτρικές κουζίνες για την παρασκευή φαγητού, καθότι τα οικήματα δεν διαθέτουν κουζίνα και απαγορεύεται αυστηρώς η παρασκευή φαγητού με τη χρήση υγραερίου (γκαζάκια και φιάλες).

Επίσης, σας γνωρίζουμε ότι θα πρέπει να φέρετε μαζί σας κλινοσκεπάσματα και διάφορα είδη καθαρισμού (κουβά, σφουγγαρίστρα, σκούπα, υγρά καθαρισμού με εξαίρεση τη χλωρίνη κλπ) απαραίτητα για τον καθαρισμό του οικίσκου σας.

Κατόπιν των ανωτέρω, σας καλούμε να συμπληρώσετε τη συνημμένη αίτηση, στην οποία πρέπει να δηλώσετε:

1) την περίοδο διαμονής που σας ενδιαφέρει (επιλογή μιας μόνο περιόδου)

2) τον αριθμό των ατόμων της οικογένειάς σας (γονείς και παιδιά)

Οι αιτήσεις θα υποβάλλονται στο γραφείο του Συλλόγου το αργότερο μέχρι και την Δευτέρα 05-07-2021 (ώρες 10:30 π.μ. - 12:00 μ.μ.), μαζί με το ποσό των 10,00 ευρώ.

Αιτήσεις μετά την παραπάνω ημερομηνία δεν θα γίνουν δεκτές.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Κάθε μέλος με την οικογένεια του δικαιούται έναν οικίσκο. Δεύτερος οικίσκος επιτρέπεται αυστηρά και μόνο σε πολύτεκνες και τρίτεκνες οικογένειες.

Σε περίπτωση μεγάλης ζήτησης οικίσκων σε μια περίοδο κι εφόσον δεν επαρκούν για την κάλυψη, θα προηγούνται οι πολύτεκνες και οι τρίτεκνες οικογένειες και οι οικογένειες με παιδιά, για τους λοιπούς ενδιαφερόμενους θα πραγματοποιείται κλήρωση.

Για την Ανακοίνωση Πατήστε ΕΔΩ.

Συναδέλφισσες / φοι

Σας αποστέλλουμε το πρόγραμμα του «Camp», σύμφωνα με το επισυναπτόμενο έγγραφο του Διευθυντή του Δ.Δ.Π.Γ. Καισαριανής κ. Μάντη.

Ενημερώνουμε τους γονείς και κηδεμόνες των παιδιών που επιβεβαίωσαν τη συμμετοχή τους στο «Camp», ότι θα πρέπει ναπροσκομίσουν Υπεύθυνη Δήλωση πραγματοποίησης self  test (εντός 24ώρου πριν την έναρξη κάθε περιόδου), καθώς και να είναι εφοδιασμένα τα παιδιά με τα ακόλουθα:

Α) Καπέλο, Β) Παγούρι, Γ) Δεύτερο μπλουζάκι,

Δ) Θα προσφέρονται καθημερινά από τον διοργανωτή νερά και σάντουιτς (προαιρετικάσνακ από το σπίτι).

Σας κάνουμε γνωστό ότι, η πρωινή επιβίβαση των παιδιών θα γίνεται έξω από την κεντρική πύλη του Υπουργείου (08:00 πμ.), μετά από απαίτηση της Πολιτικής Ηγεσίας (λόγω της διενέργειας των Πανελλαδικών Εξετάσεων). Το κόστος του λεωφορείου είναι 7 € την ημέρα ανά παιδί και για όσες μέρες γίνει χρήση λεωφορείου. Πριν την αναχώρηση του λεωφορείου θα πρέπει να μας υποβληθεί Υπεύθυνη Δήλωση (επισυνάπτεται) του γονέα για τη συμμετοχή του παιδιού του στο «Camp». Όσα παιδιά μεταβούν με ίδια μέσα στο χώρο του «Camp» θα υποβάλλουν την ανωτέρω Υ.Δ. στον υπεύθυνο του Δ.Δ.Π.Γ. Καισαριανής κ. Μάντη.

Τυχόν απορίες μπορούν να σταλούν στο email του Συλλόγου.

Για την Ανακοίνωση και το πρόγραμμα πατήστε ΕΔΩ.

Συνάδελφοι,

Μετά από σχετική ενημέρωση που είχαμε από τις αρμόδιες υπηρεσίες του Υπουργείου μας σας γνωρίζουμε ότι θα λειτουργήσουν και φέτος οι κατασκηνώσεις του Αγίου Ανδρέα Νέας Μάκρης Αττικής (Ζούμπερι, Λ. Ποσειδώνος), στις οποίες θα φιλοξενηθούν τα ταμειακώς εντάξει μέλη του Συλλόγου μας. Την ευθύνη οργάνωσης και διοίκησης την αναλαμβάνει το Δ.Σ. της κατασκήνωσης που συγκροτήθηκε με τη με αρ. πρωτ. 70644/Α2/15-6-2021 (ΑΔΑ: ΨΘ3Ε46ΜΤΛΗ-ΒΚΗ) Υπουργική Απόφαση. Το έργο της υποστηρίζεται από Ομάδα Λειτουργίας που αποτελείται από διοικητικούς και εκπαιδευτικούς που διατίθενται για το λόγο αυτό. Πιθανή ημερομηνία διάθεσής τους είναι από 1 Ιουλίου 2021 έως και 19 Σεπτεμβρίου 2021, συνεχόμενα ή τμηματικά (οι ημερομηνίες ενδέχεται να τροποποιηθούν, κατόπιν σχετικής απόφασης). Το διάστημα της διάθεσης μπορεί να είναι για όλη την περίοδο ή μέρος αυτής, ανάλογα με την διαθεσιμότητα των υπαλλήλων και τη δυνατότητα της υπηρεσίας τους.

Οι συμμετέχοντες στην Ομάδα θα έχουν συγκεκριμένες αρμοδιότητες, τις οποίες οφείλουν να τηρούν για την εύρυθμη λειτουργία των καταλυμάτων. Θα πρέπει να βρίσκονται στον εν λόγω χώρο τουλάχιστον δύο μέρες πριν την έναρξη των κατασκηνωτικών περιόδων για οργανωτικά θέματα της κατασκήνωσης. Επίσης, ΟΛΟΙ οι συμμετέχοντες θα πρέπει να παραβρεθούν σε προγενέστερη ημερομηνία από την ημερομηνία έναρξης της πρώτης κατασκηνωτικής περιόδου, προκειμένου να προβούν στις αναγκαίες προεργασίες για τη λειτουργία των καταλυμάτων.

Για το λόγο αυτό και για το μέρος που αφορά τη συμμετοχή των μελών του Συλλόγου μας, παρακαλούμε όπως συμπληρώσετε την επισυναπτόμενη «Αίτηση - δήλωση για συμμετοχή στην Ομάδα Λειτουργίας των καταλυμάτων» και να την αποστείλετε έως τηνΤετάρτη 23 Ιουνίου 2021, με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο στο email του Συλλόγου: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. (υπεύθυνοι: κ.κ. Ρούσκας, Βολάνη). Η εν λόγω αίτηση πρέπει να συνοδεύεται από τη σύμφωνη γνώμη του προϊσταμένου σας (υπογραφή και σφραγίδα).Παρακαλούμε να μας δηλώσετε το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα που επιθυμείτε να διατεθείτε στο χώρο των καταλυμάτων, προκειμένου οι αιτήσεις σας να διαβιβαστούν στο Δ.Σ. των καταλυμάτων προς έγκριση.

Με νεότερη ανακοίνωση θα σας ενημερώσουμε λεπτομερώς για τις κατασκηνωτικές περιόδους, για την υποβολή αίτησης συμμετοχής των παραθεριστών, αλλά και για τους όρους και τις προϋποθέσεις συμμετοχής.

Για την Ανακοίνωση Πατήστε ΕΔΩ.

Σε συνέχεια της με αρ. πρωτ. 29/16-6-2021 σχετικής ανακοίνωσής μας και μετά τον έλεγχο των αιτήσεων των ενδιαφερομένων υπαλλήλων διαπιστώσαμε ότι υπάρχει ικανός αριθμός συμμετοχών, προκειμένου να πραγματοποιηθούν και οι τρεις (3) περίοδοι του «Camp».

Το κόστος συμμετοχής του λεωφορείου για τη μεταφορά των παιδιών κυμαίνεται από 30 έως 40 ευρώ την εβδομάδα για κάθε παιδί, ανάλογα με τον αριθμό των συμμετοχών ανά περίοδο. Επίσης, θα πρέπει να συνοδεύουν τα παιδιά στο λεωφορείο δύο (2) τουλάχιστον γονείς καθημερινά.

Για το λόγο αυτό παρακαλούμε το αργότερο έως αύριο Πέμπτη 24-6-2021, 14:00 μμ., να μας επιβεβαιώσετε την επιθυμία σας για τις περιόδους συμμετοχής των παιδιών σας στο «Camp», γνωρίζοντας ότι το κόστος μεταφοράς θα επιβαρύνει τον κάθε γονέα και να μας δηλώσετε τις ημέρες που θα μπορέσετε να συνοδεύσετε τα παιδιά στο πούλμαν, προκειμένου να βγει εβδομαδιαίο πρόγραμμα συνοδών και να δοθεί υπηρεσιακή άδεια στους ανωτέρω.

Την Πέμπτη 24-6-2021 ή την Παρασκευή 25-6-2021 το αργότερο θα σας δοθεί η τελική ανακοίνωση με το εβδομαδιαίο πρόγραμμα του «Camp» και αναλυτικές οδηγίες.

Για την Ανακοίνωση Πατήστε ΕΔΩ.

Ο Σύλλογος μας ενημερώνει τους υπηρετούντες γονείς (διοικητικούς και αποσπασμένους) στην Κεντρική Υπηρεσία του ΥΠ.ΑΙ.Θ. ότι, σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Φυσικής Αγωγής του ΥΠ.ΑΙ.Θ., προχωράει στην οργάνωση για τη λειτουργία Camp στοΔημόσιο Πρότυπο Παιδικό Γυμναστήριο Καισαριανής, για μαθητές που φοίτησαν στο τρέχον σχολικό έτος στις τάξεις Γ’, Δ’, Ε’ και ΣΤ’ Δημοτικού και Α’ Γυμνασίου. Για τη λειτουργία του απαραίτητη προϋπόθεση είναι να υπάρχει συμμετοχή άνω των 15 μαθητών/τριών. Η έναρξη λειτουργίας προβλέπεται για μετά τη λήξη των μαθημάτων στα σχολεία της χώρας,

Η συμμετοχή των μαθητών/τριών θα είναι δωρεάν.

Οι προτεινόμενες περίοδοι λειτουργίας είναι οι ακόλουθες:

Α’ περίοδος από 28 Ιουνίου έως 2 Ιουλίου 2021,

Β’ περίοδος από 5 Ιουλίου έως 9 Ιουλίου 2021,

Γ’ περίοδος από 12 Ιουλίου έως 16 Ιουλίου 2021.

Στο Camp θα πραγματοποιούνται αθλητικές δράσεις και γνωριμία με καινοτόμα και μη διαδεδομένα αθλήματα, από καθηγητές φυσικής αγωγής.

Η μετακίνηση των συμμετεχόντων θα γίνει με ευθύνη του Συλλόγου.

Οι ενδιαφερόμενοι εργαζόμενοι-γονείς της Κ.Υ του ΥΠ.ΑΙ.Θ. θα πρέπει να δηλώσουν τη συμμετοχή των παιδιών τους, το αργότερο μέχρι την Τρίτη 22 Ιουνίου 2021, αποστέλλοντας μήνυμα στο email του Συλλόγου:syllogos@minedu.gov.grΣτο μήνυμα οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να αναγράφουν τις ακόλουθες πληροφορίες: ονοματεπώνυμο γονέα-υπαλλήλου, Τμήμα που υπηρετεί, ονοματεπώνυμο παιδιών και οι τάξεις που φοιτούν το τρέχον σχολικό έτος, περίοδοι συμμετοχής, τηλέφωνο εσωτερικό και κινητό.

Την Τετάρτη 23 Ιουνίου θα ακολουθήσει νέα ανακοίνωση για την οριστικοποίηση της λειτουργίας του “Camp„ και εφόσον συμπληρωθεί ο ελάχιστος αριθμός συμμετοχών.

 

Για την Ανακοίνωση Πατήστε ΕΔΩ.