Οργάνωση λειτουργίας “camp” στο Δημόσιο Πρότυπο Παιδικό Γυμναστήριο Καισαριανής για τα παιδιά των υπαλλήλων της Κ.Υ. του Υ.ΠΑΙ.Θ. - 30/5/2023

 
Ο Σύλλογός μας ενημερώνει τους υπηρετούντες γονείς (διοικητικούς και αποσπασμένους) στην Κεντρική Υπηρεσία του Υ.ΠΑΙ.Θ. ότι, σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Φυσικής Αγωγής του Υ.ΠΑΙ.Θ., προχωρά στην οργάνωση για τη λειτουργία camp στο Δημόσιο Πρότυπο Παιδικό Γυμναστήριο Καισαριανής, για μαθητές/τριες που φοίτησαν στο τρέχον σχολικό έτος στις τάξεις Α΄, Β΄, Γ΄, Δ΄, Ε΄ και ΣΤ΄ Δημοτικού.
Η έναρξη λειτουργίας προβλέπεται μετά τη λήξη των μαθημάτων στα σχολεία της χώρας. Για τη λειτουργία του απαραίτητη προϋπόθεση είναι να υπάρχει συμμετοχή άνω των 15 μαθητών/τριών. Η συμμετοχή των μαθητών/τριών θα είναι δωρεάν.
 
Οι προτεινόμενες περίοδοι λειτουργίας είναι οι ακόλουθες:
Α΄ περίοδος: από Δευτέρα 19 Ιουνίου έως Παρασκευή 23 Ιουνίου 2023,
Β΄ περίοδος: από Δευτέρα 26 Ιουνίου έως Παρασκευή 30 Ιουνίου 2023,
Γ΄ περίοδος: από Δευτέρα 3 Ιουλίου έως Παρασκευή 7 Ιουλίου 2023.
 
Στο “camp” θα πραγματοποιούνται αθλητικές δράσεις και γνωριμία με καινοτόμα και μη διαδεδομένα αθλήματα από καθηγητές φυσικής αγωγής.
 
Οι ενδιαφερόμενοι εργαζόμενοι-γονείς της Κ.Υ του ΥΠ.ΑΙ.Θ. θα πρέπει να δηλώσουν τη συμμετοχή των παιδιών τους, το αργότερο μέχρι την Τετάρτη 7 Ιουνίου 2023, αποστέλλοντας μήνυμα στο e-mail του Συλλόγου: syllogos@minedu.gov.gr.
 
Στο μήνυμα οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να αναγράφουν τις ακόλουθες πληροφορίες: ονοματεπώνυμο γονέα-υπαλλήλου, Τμήμα που υπηρετεί, τηλέφωνο εσωτερικό και κινητό, ονοματεπώνυμο παιδιών, τάξεις που φοιτούν κατά το τρέχον σχολικό έτος, περίοδοι συμμετοχής.
 
Μετά τη συγκέντρωση των δηλώσεων ενδιαφέροντος συμμετοχής, θα ακολουθήσει νέα ανακοίνωση για την οριστικοποίηση της λειτουργίας “camp” (εφόσον συμπληρωθεί ο ελάχιστος αριθμός συμμετοχών), με την οποία θα γνωστοποιείται και το κόστος μετακίνησης (με λεωφορείο) που θα επιβαρύνει κάθε γονέα.
 
Ειρήνη Μανιού, Πρόεδρος
Βασιλική Καρκάνη, Γεν. Γραμματέας​​
 
 
Για την ανακοίνωση πατήστε εδώ.