Τακτοποίηση οικονομικών οφειλών

Συνάδελφοι,
 
Με δεδομένο ότι οι τραπεζικές συναλλαγές πραγματοποιούνται πλέον χωρίς τη χρήση μετρητών (στα περισσότερα καταστήματα τραπεζών δεν λειτουργεί καν ταμείο, ιδίως για μικρά ποσά) και προκειμένου να κατοχυρώνεται η διαφάνεια και η ασφάλεια των συναλλαγών από τον εκάστοτε ταμία του ΣΥΚΥΥΠ, σας ενημερώνουμε ότι, με απόφαση του ΔΣ, εφεξής η καταβολή των οφειλών δεν θα γίνεται με παραλαβή μετρητών από τον/την ταμία.
                    
Πιο συγκεκριμένα, σας προτρέπουμε (όσους δεν το κάνετε ήδη) να πληρώνετε τη συνδρομή σας μέσω της μηνιαίας κράτησης από τη μισθοδοσία. Εάν δεν το επιθυμείτε, μπορείτε να καταβάλλετε το σύνολο των οφειλών σας μέσω κατάθεσης στον τραπεζικό λογαριασμό του Συλλόγου: IBANGR4901 1010 0000 0010 0480 31164 με αιτιολογία οφειλές σε ΣΥΚΥΥΠ έτους Χ. Σας εφιστούμε την προσοχή στο γεγονός ότι τυχόν έξοδα προμήθειας τραπεζών θα πρέπει να επιλέξετε να επιβαρύνουν εξ ολοκλήρου εσάς (τον καταθέτη) και όχι τον Σύλλογο για να έχετε εξοφλήσει το πλήρες ποσό της οφειλής σας.
 
Δικαίωμα εκλέγειν και εκλέγεσθαι έχουν τα ταμειακώς εντάξει μέλη του Συλλόγου. Συνεπώς, για τις εκλογές που θα διενεργηθούν το 2024 θα πρέπει για να ψηφίσει κανείς να έχει εξοφλήσει το σύνολο των οφειλών του και για το έτος 2023.
 
Με απόφαση του ΔΣ του Συλλόγου και προκειμένου να διασφαλιστεί η εγκυρότητα του μητρώου μελών και των εκλογών, θα μπορούν τα μέλη να τακτοποιούν τις οφειλές τους το αργότερο μέχρι είκοσι ημέρες πριν τη διενέργεια των εκλογών. Καταβολή οφειλών σε διάστημα μικρότερο των είκοσι ημερών από την ημερομηνία των εκλογών δεν επιτρέπει την έγκαιρη επικαιροποίηση του μητρώου μελών, το οποίο, θα τεθεί υπόψη του ΔΣ τουλάχιστον 10 ημέρες πριν τις εκλογές και δεν θα τροποποιείται τελευταία στιγμή για λόγους διαφάνειας.
Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ
 
ΕΙΡΗΝΗ ΜΑΝΙΟΥ
 
Η ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
 
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΚΑΡΚΑΝΗ
 

Για την ανακοίνωση πατήστε εδώ.