Παράδοση ημερολογίων 2024 και δωροεπιταγών (για παιδιά 3-12 ετών) - Συγκέντρωση ειδών υπέρ της Κοινωνικής Κουζίνας «Ο ΑΛΛΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ»

Συνάδελφοι,
 
Α. Σε συνέχεια του από 4-12-2022 ηλεκτρονικού μηνύματός μας, η παράδοση των ημερολογίων 2024 σε όλα τα μέλη μας, καθώς και των δωροεπιταγών της εταιρείας «Γ.Ν. ΜΟΥΣΤΑΚΑΣ ΑΕΒΕ» στους δικαιούχους γονείς-συναδέλφους θα γίνεται από το γραφείο του Συλλόγου (0044) καθημερινά από την Παρασκευή 15-12-2023 έως και την Πέμπτη 21-12-2023, από τις 10:00 έως τις 12:00.
Για την παραλαβή των δωροεπιταγών οι δικαιούχοι συνάδελφοι-γονείς θα προσκομίζουν αποδεικτικό ηλικίας των παιδιών (π.χ. πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης).
Για την ορθή χρήση των δωροεπιταγών, επισημαίνονται τα εξής:
-          Ο κάτοχος πρέπει να εξαντλήσει το ποσό της δωροεπιταγής εφάπαξ και όχι τμηματικά, µε αγορές από το σύνολο των προϊόντων που διατίθενται στα φυσικά καταστήματα της εταιρείας Γ.Ν. ΜΟΥΣΤΑΚΑΣ ΑΕΒΕ, μέχρι την αναγραφόμενη ημερομηνία λήξης.
-          Η δωροεπιταγή μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε περιόδους εκπτώσεων και λοιπών προσφορών, χωρίς όμως να λαμβάνει επιπλέον έκπτωση ο κάτοχός της.
 
Β. Τις ίδιες ημέρες  και ώρες συγκεντρώνουμε στο γραφείο του Συλλόγου υπέρ της Κοινωνικής Κουζίνας «Ο ΑΛΛΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ» τα εξής:
Τρόφιμα: ελαιόλαδο, πελτέ ντομάτας, κοκανσέ ντομάτας, ζυμαρικά, όσπρια, ρύζι, καφέδες τύπου νες, γάλατα εβαπορέ, μαρμελάδες, μπισκότα, κρουασάν, φρυγανιές.
Είδη υγιεινής: χαρτί υγείας, αφρόλουτρα, σαμπουάν, μωρομάντηλα, πάνες για βρέφη, πάνες ενηλίκων, υγρά καθαρισμού, υγρό για πιάτα.
 
Η γέννησή του Χριστού ας σημάνει την αρχή για μια καλύτερη ζωή γεμάτη αλήθεια και φως.
 
Για το Διοικητικό Συμβούλιο
Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ
 
ΕΙΡΗΝΗ ΜΑΝΙΟΥ
Η ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
 
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΚΑΡΚΑΝΗ

Για το έγγραφο πατήστε εδώ.