Σας ενημερώνουμε ότι την Τετάρτη 7 και την Πέμπτη 8 Απριλίου 2021 θα πραγματοποιηθεί η αιμοδοσία για την τράπεζα αίματος του Συλλόγου μας.

Η αιμοληψία θα γίνει στο κτίριο της Κ.Υ. του Υ.Π.Ε.Θ. στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων (ΖΑΚΛΙΝ ΝΤΕ ΡΟΜΙΓΙ) στο ισόγειο.

Επειδή ο χρόνος και οι θέσεις αιμοληψίας προκαθορίζονται για να αποφευχθεί η ταλαιπωρία των συναδέλφων παρακαλούμε όσοι προτίθεστε να δώσετε αίμα να το δηλώσετε στο Γραφείο του Συλλόγου (από Παρασκευή 2-4-2021, γρ. 0044, ώρες 10:30-12:00) ώστε να γνωρίζετε την ακριβή ώρα αιμοληψία σας.

Κατά την αιμοδοσία πρέπει απαραίτητα να έχετε μαζί σας ΜΑΣΚΑ και την ψηφιακή κάρτα αιμοδότη ή το ΑΜΚΑ

ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ.

Συνάδελφοι 

Το ΔΣ του συλλόγου μας θέλει να ευχαριστήσει την ιατρό κα Παρασκευή Βλαστού και τη νοσηλεύτρια κα Ιωάννα Γκούλη του Υπουργείου μας για την άμεση και αποτελεσματική βοήθειά τους στο περιστατικό υγείας συναδέλφου  που συνέβη την Πέμπτη 18-02-2021. 

Επίσης , με αφορμή το περιστατικό αυτό και την επιτυχημένη αντιμετώπισή του είναι αναγκαίο να τονιστεί για ακόμη μια φορά η απαραίτητη παρουσία δεύτερου ιατρού στο χώρο του Υπουργείου , λόγω του αυξημένου αριθμού εργαζομένων.

ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ.

Συνάδελφοι,

Σας ενημερώνουμε ότι την Πέμπτη 18 και την Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου 2021 θα πραγματοποιηθεί η αιμοδοσία για την τράπεζα αίματος του Συλλόγου μας.

Η αιμοληψία θα γίνει στο κτίριο της Κ.Υ. του Υ.Π.Ε.Θ. στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων (ΖΑΚΛΙΝ ΝΤΕ ΡΟΜΙΓΙ)στο ισόγειο.

Επειδή ο χρόνος και οι θέσεις αιμοληψίας προκαθορίζονται για να αποφευχθεί η ταλαιπωρία των συναδέλφων παρακαλούμε όσοι προτίθεστε να δώσετε αίμα να το δηλώσετε στο Γραφείο του Συλλόγου (από Δευτέρα 15-2-2021, γρ. 0044, ώρες 10:30-12:00) ώστε να γνωρίζετε την ακριβή ώρα αιμοληψία σας.

Κατά την αιμοδοσία πρέπει απαραίτητα να έχετε μαζί σας ΜΑΣΚΑ και την ψηφιακή κάρτα αιμοδότη ή το ΑΜΚΑ

Για την Ανακοίινωση Πατήστε ΕΔΩ.

Συνάδελφοι,

Στις 23-2-2021 πραγματοποιήθηκε η συνάντηση του Δ.Σ. του Συλλόγου μας με τον Γενικό Γραμματέα Επαγγελματικής Εκπαίδευσης, Κατάρτισης, Διά Βίου Μάθησης και Νεολαίας. κο Βούτσινο. Κατά την διάρκεια της συνάντησης, που διεξήχθη σε θετικό κλίμα, το ΔΣ του Συλλόγου τόνισε στον Γενικό την ανορθόδοξη, άτακτη χωροταξικά, μη αξιοκρατική (κλάδος, προϋπηρεσία κλπ.) και χωρίς ενημέρωση των συναδέλφων για την τοποθέτησή τους σε θέσεις άσχετες με το γνωστικό τους αντικείμενο και τα τυπικά και ουσιαστικά προσόντα τους. Κάθε υπάλληλος θα πρέπει να απασχολείται στη θέση (ή αντίστοιχη αυτής) για την οποία έχει τα τυπικά προσόντα και στην οποία έχει διοριστεί. Επιπλέον, τα μέλη του Δ.Σ. κατέθεσαν και ανέλυσαν τις πάγιες θέσεις για νέο Οργανισμό, κρίσεις και τοποθετήσεις μέσω του Υπηρεσιακού Συμβουλίου.

Από την πλευρά του ο κ. Γενικός ανέφερε ότι στο πλαίσιο αναδιάρθρωσης και εφαρμογής του νέου Νόμου 4763/2020 (ΦΕΚ 254 Α’) έγιναν οι τοποθετήσεις των Προϊσταμένων Διευθύνσεων και Τμημάτων καθώς και του προσωπικού των πρώην Γενικών Γραμματειών Επαγγελματικής Εκπαίδευσης, Κατάρτισης και Διά Βίου Μάθησης και Νέας Γενιάς στις νέες θέσεις. Τέλος, μας τόνισε ότι καταλαβαίνει τα λειτουργικά και χωροταξικά προβλήματα της Κεντρικής Υπηρεσίας του ΥΠΑΙΘ αλλά δεν είναι στην αρμοδιότητά του.

Ο Σύλλογος συνεχίζει και διεκδικεί:

1. Νέο Οργανισμό, ανεξάρτητο ή διακριτό για την Κεντρική Υπηρεσία.

2. Τοποθετήσεις Προϊσταμένων μετά από αξιολόγηση και κρίση του Υπηρεσιακού Συμβουλίου.

3. Επανασχεδιασμός του χωροταξικού των υπηρεσιών της Κεντρικής υπηρεσίας του ΥΠΑΙΘ.

4. Κάλυψη των θέσεων των Γενικών Διευθυντών του ΥΠΑΙΘ από στελέχη του ΥΠΑΙΘ και όχι από άλλα Υπουργεία.

ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

Συνάδελφοι

Σε συνέχεια της από 30-12-2020 (αρ. πρωτ. ΣΥΚΥΠ 59/30-12-2020) ανακοίνωσής μας για την ετήσια χριστουγεννιάτικη δράση του Συλλόγου (χορήγηση δωροεπιταγών για τα παιδιά των συναδέλφων-μελών του Συλλόγου μας) σας ενημερώνουμε ότι παραλάβαμε τη δεύτερη παρτίδα των δωροεπιταγών από την εταιρεία «Γ.Ν. ΜΟΥΣΤΑΚΑΣ ΑΕΒΕ».

Για το λόγο αυτό όσοι συνάδελφοι δήλωσαν τον αριθμό των παιδιών τους και δεν έχουν παραλάβει τις δωροεπιταγές παρακαλούνται όπως προσέλθουν στο γραφείο του Συλλόγου (0043) κατά τις ώρες 11-12 π.μ., για αποφυγή συγχρωτισμού λόγω κορωνοϊού.

Υπενθυμίζουμε τα ακόλουθα για την ορθή χρήση των δωροεπιταγών:

1.Ο κάτοχος πρέπει να εξαντλήσει το ποσό της δωροεπιταγής εφάπαξ και όχι τμηματικά, µε αγορές από το σύνολο των προϊόντων που διατίθενται σταφυσικά καταστήματα της εταιρείας Γ.Ν. ΜΟΥΣΤΑΚΑΣ ΑΕΒΕ, μέχρι την αναγραφόμενη ημερομηνία λήξης.

2.Η δωροεπιταγή δεν ανταλλάσσεται µε χρήματα καθώς και δεν αποδίδεται υπόλοιπο (σε ευρώ) το οποίο, πιθανότατα, µπορεί να προκύψει από μη εξαργύρωση του συνόλου της ονοµαστικής της αξίας.

3.Η δωροεπιταγή µπορεί να χρησιμοποιηθεί σε περιόδους εκπτώσεων και λοιπών προσφορών, χωρίς όμως να λαμβάνει επιπλέον έκπτωση ο κάτοχός της. Ειδικότερα, για τα συγκεκριμένα προϊόντα ισχύει η αρχική (πριν από την έκπτωση-πρόσφορα) τιμή.

Για την Ανακοίνωση Πατήστε ΕΔΩ.