Συνάδελφοι, εν μέσω της υγειονομικής κρίσης και των οικονομικών δυσχερειών που βιώνουμε καθημερινά, στείλαμε αίτημα στο ΓΕΣ για είσοδο στο Πρατήριό του. Η αρμόδια υπηρεσία του ΓΕΣ και ειδικότερα το Ειδικό Κέντρο Εφοδιασμού Μονάδων Στρατού (ΕΚΕΜΣ) ανταποκρίθηκε άμεσα και ενέκρινε το αίτημά μας και πλέον τα Μέλη του Συλλόγου μας μπορούν να απολαμβάνουν τις υπηρεσίες και τα προϊόντα του Πρατηρίου, τα οποία διατίθενται σε προνομιακές τιμές.

Για τη διεύθυνση του Πρατηρίου και άλλες πληροφορίες μπορείτε να ενημερώνεστε από την ακόλουθη ιστοσελίδα του ΕΚΕΜΣ: https://ekems.army.gr/el.

Επισημαίνουμε ότι για την είσοδό σας και την καλύτερη εξυπηρέτησή σας θα πρέπει να έχετε μαζί σας την υπηρεσιακή σας ταυτότητα καθώς και το Αστυνομικό Δελτίο Ταυτότητας.

Για την Ανακοίνωση Πατηστε ΕΔΩ.

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι


Μετά από προφορική ενημέρωσή μας από την Πολιτική Ηγεσία του Υπουργείου το Σαββατοκύριακο, μας γνωστοποιήθηκε ότι η Υπουργός προτίθεται να εφαρμόσει για την εύρυθμη λειτουργία του Υπουργείου την εκ περιτροπής εργασία 50-50, με δυνατότητα τηλεργασίας.

Το ΔΣ του Συλλόγου, μετά τα ανωτέρω και με ομόφωνη απόφασή του, εμμένει στο με αρ. πρωτ. 18/13-3-2020 αίτημά του για κλείσιμο του Υπουργείου σύμφωνα με τις οδηγίες του ΕΟΔΥ, πριν η κατάσταση γίνει ανεξέλεγκτη, για τους παρακάτω λόγους:

  • Οι νευραλγικές υπηρεσίες και φορείς του Υπουργείου έχουν ανασταλεί (σχολικές μονάδες, Πανεπιστήμια κλπ.).
  • Σε σχέση με τα ανωτέρω, για τις υπηρεσίες της Κεντρικής Υπηρεσίας του Υπουργείου δεν είναι απαραίτητη η φυσική παρουσία των εργαζομένων, για όσο χρονικό διάστημα απαιτηθεί.
  • Τη στιγμή που το επιστημονικό προσωπικό της χώρας και οι Υπουργοί της Κυβέρνησης καλούν τους πολίτες να περιορίσουν δραστικά τις μετακινήσεις τους και μόνο για σοβαρούς λόγους, δεν είναι δυνατόν οι εργαζόμενοι της ΚΥ να μετακινούνται με ΜΜΜ και κατόπιν να έρχονται σε επαφή μεταξύ τους και με το κοινό, ακυρώνοντας έτσι κάθε μέτρο πρόληψης και προστασίας.

Αυτή τη δύσκολη ώρα που η χώρα μας και ο πλανήτης όλος δοκιμάζεται, με την πρότασή μας και με αίσθημα ευθύνης, συμμεριζόμαστε και συμμετέχουμε ενεργά στην καμπάνια «ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ» ώστε να μην υπάρξει περαιτέρω διασπορά του ιού!

Για την Ανακοίνωση Πατήστε ΕΔΩ.

Παρακαλούνται οι συνάδελφοι-μέλη μας (ταμειακά εντάξει) και οι εκπαιδευτικοί που υπηρετούν με απόσπαση στην ΚΥ του ΥΠΑΙΘ που επιθυμούν να αποκτήσουν μία από τις κάρτες του ΟΑΣΑ (ετήσια ή εξαμηνιαία) και κατέχουν προσωποποιημένη ηλεκτρονική κάρτα, να προσκομίσουν την παρούσα αίτηση μαζί με το αντίστοιχο ποσό στο γραφείο του Συλλόγου, αρ. 044 (τηλ. 2103442058), αποκλειστικά και μόνο από την Τετάρτη 05 Φεβρουαρίου 2020 μέχρι και την Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου 2020 ρες 10πμ – 12πμ).

Προσοχή: Το αντίστοιχο χρηματικό ποσό ΔΕΝ θα το καταθέσετε σε κανέναν λογαριασμό. Η κατάθεση στον σχετικό λογαριασμό του ΟΑΣΑ θα γίνει από τους υπεύθυνους του Συλλόγου συνολικά για όλους τους αιτούντες.

Μέλη που έχουν οικονομική εκκρεμότητα με το Σύλλογο παρακαλούνται όπως επικοινωνήσουν με τον Ταμεία του Συλλόγου κ. Φούγια.

Στον ακόλουθο σύνδεσμο (https://adedy.gr/oasa2020/μπορείτε να διαβάσετε τη σχετική ανακοίνωση της ΑΔΕΔΥ και παρακαλούμε για την προσεκτική ανάγνωσή της και ειδικότερα το σημείο που αναφέρεται σε όσους επιθυμούν να εκδώσουν για πρώτη φορά την «ηλεκτρονική κάρτα» του ΟΑΣΑ.

Υπεύθυνοι καρτών ΟΑΣΑ είναι ο Αντιπρόεδρος του Δ.Σ. κ. Θανάσης Ρούσκας (τηλέφωνο 2103443443) και ο Ταμίας του Δ.Σ. κ. Δημήτρης Φούγιας (τηλέφωνο 2103442705).

Για την ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ και ΑΙΤΗΣΗ Πατήστε ΕΔΩ.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Συνάδελφοι

Ο Σύλλογός μας διοργανώνει, την Πέμπτη 20 Φεβρουαρίου 2020 (Τσικνοπέμπτη) και ώρα 13:00 έως 18:00, εκδήλωση - χορό στην ταβέρνα «Το ψαρονέφρι», Κύμης & Πελίκα 64 Μαρούσι (εκατό μέτρα από την Δυτική Πύλη του Υπουργείου), με ζωντανό λαϊκό και ρεμπέτικο πρόγραμμα.

Η τιμή κάθε πρόσκλησης είναι 15 ευρώ και περιλαμβάνει:

o   Ανά 4 άτομα Σαλάτες (μαρούλι, λάχανο), φέτα, πατάτες τηγανητές, κολοκυθάκια, μελιτζάνες, τζατζίκι και τυροπιτάκια.

o   Κύριο πιάτο (ανά 4 άτομα): Μπριζολάκια χοιρινά και Γουρουνοπούλα.

o   Κρασί λευκό ή κόκκινο, Αναψυκτικά, Νερά.

Επειδή η χωρητικότητα του κέντρου είναι 300 άτομα, θα τηρηθεί σειρά  προτεραιότητας.

Προσκλήσεις μπορείτε να προμηθεύεστε από τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου στο Γραφείο του Συλλόγου (ώρες 10:00-13:00), το αργότερο μέχρι την Δευτέρα 17 Φλεβάρη 2020.

Για την Ανακοίνωση Πατήστε ΕΔΩ.

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Το Δ.Σ. του Συλλόγου μας σας προσκαλεί την Πέμπτη 30/01/2020, ώρα 10:00, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Υπουργείου μας Jacqueline de Romilly, για την καθιερωμένη ετήσια εκδήλωση κοπής της βασιλόπιτας.

Στα πλαίσια της εκδήλωσης, θα βραβευθούν οι συνταξιοδοτηθέντες συνάδελφοί μας καθώς και τα παιδιά συναδέλφων-μελών του Συλλόγου τα οποία εισήχθησαν στα ΑΕΙ.

Για την ανακοίνωση Πατήστε ΕΔΩ.