Έκδοση/Ανανέωση καρτών ΟΑΣΑ - 16-5-2023

Συνάδελφοι,
 
Για τη διαδικασία έκδοσης ή ανανέωσης των προσωποποιημένων καρτών ΟΑΣΑ των συναδέλφων-μελών του ΣΥΚΥΠ (με τακτοποιημένες τις οικονομικές τους υποχρεώσεις προς τον ΣΥΚΥΠ), των μελών του οικογενειακού τους περιβάλλοντος, καθώς και των εκπαιδευτικών που υπηρετούν με απόσπαση στην ΚΥ του ΥΠΑΙΘ, λαμβάνοντας υπόψη και την από 1-2-2023 σχετική ανακοίνωση της ΑΔΕΔΥ, ισχύουν τα ακόλουθα:
1.     Όσοι για πρώτη φορά θέλουν να αποκτήσουν την προαναφερόμενη ηλεκτρονική κάρτα, θα πρέπει να προσέλθουν σε κάποιο εκδοτήριο Ο.Α.Σ.Α., και να ζητήσουν από τον υπάλληλο να τους χορηγήσει αυτήν την κάρτα χωρίς φόρτιση. Στη συνέχεια, αφού επιδώσουν στον υπάλληλο το ΑΜΚΑ τους και του επιδείξουν την αστυνομική τους ταυτότητα ή το διαβατήριό τους και ο υπάλληλος αφού τους φωτογραφίσει και τους ζητήσει έναν οκταψήφιο αριθμό, ως pin, θα τους δώσει, χωρίς καμιά οικονομική επιβάρυνση, την ηλεκτρονική κάρτα. Υπενθυμίζουμε ότι επιβάλλεται οπωσδήποτε να θυμούνται όλοι αυτό το οκταψήφιο pin, διότι μόνον με αυτόν τον οκταψήφιο αριθμό θα μπορούν να επανακτήσουν την κάρτα τους, από τον ΟΑΣΑ, σε περίπτωση απώλειας. Σε περίπτωση απώλειας της κάρτας, για επανέκδοση, χρειάζονται όλα τα ανωτέρω στοιχεία καθώς και ο οκταψήφιος pin της προηγούμενης κάρτας. Έτσι μόνον θα μπορέσουν με κόστος μόνον 2€, μέσω ΟΑΣΑ, να αποκτήσουν ξανά την κάρτα τους με όσο υπόλοιπο φόρτισης περιέχει.
2.     Όλοι όσοι ανήκουν στην προηγούμενη κατηγορία, αλλά και όσοι είναι ήδη κάτοχοι ηλεκτρονικής κάρτας που λήγει μέχρι και ​30Ιουνίου 2023 και επιθυμούν την επαναφόρτισή της, θα πρέπει να προσκομίσουν στο e-mail του Συλλόγου: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή στο γραφείο του Συλλόγου, αρ. 044 (τηλ. 2103442057-8) αποκλειστικά και μόνο από την Τρίτη 23 Μαΐου 2023 μέχρι και την Πέμπτη 25 Μαΐου 2023 ρες 11:00 – 13:00), καθώς και την Παρασκευή 26 Μαΐου 2023, ώρες 9:00 – 11:00 τα παρακάτω:
·   συμπληρωμένη την επισυναπτόμενη αίτηση και
·  το αποδεικτικό κατάθεσης του χρηματικού ποσού που αναλογεί για το επόμενο διάστημα που επιθυμούν να έχει ισχύ η κάρτα τους. Η κατάθεση του ποσού θα γίνει στην τράπεζα ALPHA BANK (αρ. λογαριασμού ΟΑΣΑ ALPHA BANK Νο GR91 0140 3580 3580 0200 2000 717). Κατά την κατάθεση του ποσού να αναγραφεί στην αιτιολογία το όνομα του κατόχου της κάρτας ΟΑΣΑ.

 Προσοχή: Παρακαλούμε να μην προβείτε σε καμιά κατάθεση στον τραπεζικό λογαριασμό του Συλλόγου.

 Παρακαλούμε για την προσεκτική ανάγνωση της σχετικής ανακοίνωσης της ΑΔΕΔΥ με αναλυτικές οδηγίες φόρτισης και ενεργοποίησης.
 
Για το Διοικητικό Συμβούλιο
  
Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ
 
 ΕΙΡΗΝΗ ΜΑΝΙΟΥ
 
Η ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
​ 
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΚΑΡΚΑΝΗ
Για την ανακοίνωση πατήστε εδώ.
Για την αίτηση χορήγησης κάρτας ΟΑΣΑ πατήστε εδώ.